BIVŠI PARTNER OBISK IZKORISTIL ZA BEG S TRILETNO HČERKO: Obupana mati je mislila, da jo bo odpeljal v Romunijo

Trst

23-letna Tržačanka je prejšnji teden potrebovala pomoč karabinjerjev. Bivši partner je namreč med običajnim obiskom izginil z njuno triletno hčerko. Hotel naj bi jo odpeljati v Kalabrijo.

Fotografija je simbolična.

Do incidenta je prišlo minuli petek popoldne pri Sv. Ivanu v Trstu. Mlada mamica je na pomoč poklicala tržaške karabinjerje, saj ji je nekdanji partner odpeljal hčerkico. Skrbništvo nad deklico je imela mati, s čimer pa se oče očitno ni hotel sprijazniti in je s hčerko želel pobegniti k sebi domov v Kalabrijo, piše portal triesteprima.it. To ji je sporočil kar preko telefona, potem ko je med običajnim obiskom k sebi vzel deklico. Oče je romunski državljan, zato se je mati ustrašila, da bo deklico odpeljal v svojo domovino in ne le na drugi konec Italije.

V obsežni iskalni akciji so karabinjerji očeta in malčico izsledili na avtocesti A1, blizu Arezza v Toskani. Prometna policija je vozilo dohitela in zaustavila. Policisti so deklico prevzeli in predali socialni službi, nato pa jo je mati pripeljala nazaj v Trst. Oče si je prislužil kazensko ovadbo zaradi suma odvzema mladoletne osebe, še poroča portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija