"BITI DOBRO" - VIKEND Z ALJOŠO BAGOLO V TERMAH 3000: Z razvajanjem v Prekmurju najdite pot do notranjega miru

Slovenija

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za stik s samim seboj in našli svoj notranji mir? Vabljeni v obilje dobrega z wellness razvajanjem, sproščujočim objemom termalne vode in okusno prekmursko kulinariko v Hotelu Livada Prestige, edinem 5-zvezdičnem hotelu v Prekmurju. Pridružite se edinstvenemu vikendu razvajanj "Biti dobro" od petka, 13. maja, do nedelje, 15. maja, na katerem vas bodo presenetili še s predavanjem in delavnico avtorja knjižnih uspešnic "Kako izgoreti" in "Srečo, prosim" Aljoše Bagole. Ko simpatični Prekmurec združi moči s Termami 3000, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, lahko pustite skrbi daleč za seboj in se spomnite, kako biti spet dobro. Preverite pa tudi druge ugodne ponudbe in si še to pomlad privoščite 5-zvezdični oddih ob termalnih vrelcih sredi prekmurskih ravnic.

Hotel Livada Prestige***** - Vrhunska občutja Prekmurja

Vikend razvajanj v Hotelu Livada Prestige se začne že v prostornih sobah s kadmi s termo-mineralno vodo.

Na prenovljenem hotelskem kopališču vas čaka razkošje ob šestih bazenih z blagodejno termo-mineralno vodo in sprostitev v svetu savn, gostje hotela pa imajo prost vstop tudi v termalni park Terme 3000.

Pri prenovi sob v Hotelu Livada Prestige so uporabili trajnostne materiale, vključili pa so tudi edinstven element prekmurskega pletenja slame.

Na vikendu "Biti dobro" boste uživali tudi v prekmursko obarvanih wellness storitvah, vodenih vajah za sprostitev in obisku sveta savn.

Ljubitelji dobre lokalne hrane boste navdušeni nad omamnim vonjem pristne prekmurske kulinarike, ki se širi iz hotelske restavracije, kjer lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi.

Predavanje in delavnica z Aljošo Bagolo

Nekdanji kreativni direktor se je po izkušnji z izgorelostjo podal na pot avtorja, kreativnega svetovalca in predavatelja in v tem odkril svoje novo poslanstvo. V svojih knjižnih uspešnicah "Kako izgoreti (in življenje vzeti v svoje roke)" in "Srečo, prosim" opisuje svojo pot od soočenja z izgorelostjo do prevetritve mišljenja, vzorcev in navad ter učenja načinov vnovičnega približevanja zadovoljstvu, boljšega miselnega nadzorovanja in doživljanja sreče kot trenutkov, ki se jim prepustiš z vsem svojim bistvom. Obe deli sta zakladnici nasvetov, s katerimi želi vsem s podobnimi izzivi olajšati pot do notranjega miru in pomirjenosti z življenjem in s samim seboj. To bo tudi namen njegovega predavanja in delavnice samo za udeležence vikenda "Biti dobro" v Hotelu Livada Prestige v Termah 3000

Aljoša Bagola

Nasveti Aljoše Bagole za pristno doživetje Prekmurja

Aljoša ima rad ajdo, njegova najljubša jed pa je ajdova zlejvanka z bučnim oljem, ki jo, poleg več kot 40 ostalih jedi iz ajde, najdete tudi na meniju Hotela Livada Prestige.

Obiščite Goričko z Rotundo v Selu in Lendavskim (Kraškim) jezerom, med odkrivanjem hribčkov na Goričkem pa morda naletite tudi na Aljošo, ko šviga po lokalnih poteh na njegovem motorju starodobniku.

Ko ste na dopustu, se resnično odklopite od vsega. Brez računalnika in spremljanja službene elektronske pošte. Aljoša namreč pravi: "Da smo lahko pokončni, moramo biti nekaj časa tudi v horizontali." Ni lepšega, kot to početi ob termalnih bazenih.