BIL NAJ BI ODGOVORNA IZBIRA: Peroša ostaja generalni sekretar Oljke

Koper

Da je konec podžupanovanja Patrika Peroše zaradi nevarnega in nespametnega početja, ko je krepko pod vplivom alkohola po primorski avtocesti kar 20 kilometrov vozil v nasprotno smer, je bilo uradno znano že v začetku tedna. Po incidentu je Peroša koprskemu županu Alešu Bržanu takoj ponudil svoj odstop, ki ga je slednji tudi sprejel. Kako pa je z njegovo usodo v stranki Oljka, kjer zaseda mesto generalnega sekretarja?

Takoj, ko je odjeknila novica o nespametnem početju zdaj že nekdanjega koprskega podžupana Patrika Peroše, nam je Valter Krmac, predsednik stranke Oljka, kjer Peroša zaseda mesto generalnega sekretarja, dejal, da se bodo pogovorili tudi o njegovem mestu v stranki. "Pričakujem, da se bo odločil tako, kot vsi od njega pričakujemo - da se umakne," je takrat za nas povedal Krmac.

Valter Krmac

A kot kaže, se Peroša še ni umaknil s stolčka generalnega sekretarja stranke, niti o tem še ni odločil izvršni odbor stranke. Kot nam je povedal predsednik stranke Oljka, do tega ni prišlo zaradi odsotnosti nekaterih članov. "Predlagal sem, da na kongresu, ki bo jeseni, prevetrimo vodstvo," je dejal Krmac, ki ne izključuje možnosti, da bo stranka dobila tudi novega predsednika.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  09 .09. 2019 ob  10: 55
Dajte ga za predsednika Oljke, tako da se do naslednjih volitev lepo potopite.
Bella |  09 .09. 2019 ob  08: 28
14
Kaj je Valter, najprej PRIČAKUJEM ODSTOP zdaj se vlečeš nazaj?! S čim te Peroša drži za jajca? To samo vidva vesta. Sem mislila, da te je več v hlačah, tudi ti si razočaranje....

Stric iz ozadja |  08 .09. 2019 ob  16: 55
13
So se naučili od ostalih politikov... bo odstopil kot glavni tajnik, potem pa kandidiral kot predsednik... Je predsednik že napovedal, da se umika... kdo pa ga bo nasledil kot pa glavni tajnik?
galeb |  08 .09. 2019 ob  16: 33
22
Japajade. Počakali bodo, da se stvar malo ohladi. In potem mirno dalje, kot da ni bilo nič.