BI RADI POSNELI VIDEOSPOT? V Kopru vam ponujajo priložnost za uresničitev vaših idej

Koper

Center mladih Koper in Pokrajinski muzej Koper dijakom in dijakinjam ponujata priložnost za uresničitev njihovih idej. Vse, ki radi snemajo videospote, bi radi naredili nekaj za Koper ter se ob tem še zabavali, vabijo, da sodelujejo pri novem projektu.

Center mladih Koper in Pokrajinski muzej Koper bosta kreativnim srednješolcem omogočila, da priredijo znano pesem na temo Kopra, miru, sožitja in večkulturnosti ter posnamejo videospot, ki bo nato predstavljen v lokalnih medijih in na družbenih omrežjih. Dobrodošli bodo tudi intervjuji z lokalnimi prebivalci o razvoju Kopra v zadnjem stoletju, so sporočili iz pokrajinskega muzeja.

Prijave sprejemajo na elektronski naslov pr@pokrajinskimuzejkoper.si do 11. novembra 2019. Potencialni sodelujoči naj v prijavo zapišejo ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in področje, na katerem bi se radi udejstvovali.

Projekt, ki bo zaključen marca 2020, bo predstavljen v sklopu razstave, ki jo pripravlja Pokrajinski muzej Koper, o pomembnih osebnostih, ki so zaznamovale Koper od leta 1945 dalje. Razstava bo prva v nizu aktivnosti v sklopu petletnega projekta Koper 1500, so še sporočili organizatorji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija