BI RADE ZADRŽALE SOPROGA DOMA? Preizkusite idejo Angležinje, ki ji je uspelo z domačim pubom (FOTO)

Svet

Zanimiva zgodba iznajdljive soproge prihaja iz Anglije, kjer je 48-letna Jayne Tapper našla odlično rešitev za moža, ki je pogosto zahajal v lokalno gostilno. Želela si je, da bi bil več doma, zato je na domačem vrtu postavila pravi mini pub.

Namesto v lokalni gostilni se 53-letni Paul Tapper zdaj zabava in sprošča ob svojem kozarcu piva na domačem vrtu. Angležinja je za izravnavo vrta porabila 18 tisoč evrov, za izgradnjo hišice pa dodatnih 3100 evrov. Pub ima pomenljivo ime, imenuje se 'Pasja uta'.

Ker je soprog prepogosto zahajal v gostilno in je zato morala biti sama doma, je dolgo razmišljala, kako ga zadržati. V vsakem primeru so morali urediti vrt in ideja, ki jo je dobila, se ji je zdela pravšnja.

Če bi postavila samo vrtno lopo, ne bi bilo dovolj zanimivo, zato se je odločila narediti pravi pub, z vsemi stvarmi, ki jih takšni lokali imajo. Želela je, da ljudje osupnejo. Ima tri otroke, stare 31, 24 in 26 let, ki s svojimi prijatelji prav tako preživljajo čas v domačem pubu, ne da bi za to porabili ves svoj denar.

Angležinja verjame, da so prihranili kar nekaj denarja in več časa preživijo doma.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija