BI NOV IPHONE? Z malo sreče je tvoj in to zastonj!

Slovenija

Ustanoviteljica blagovne znamke ROMY Strong Romana Gašperin z vzdevkom Romy in zunanji sodelavec - trener ter nutricionist - Janez Logar ob izdaji novega vadbenega programa in kuharske knjige povsem brezplačno podarjata DVA iPhona 12! Enega na Facebook-u in enega na Instagramu. Ne zamudi skoraj neverjetne priložnosti in po pošti prejmi sveže zapakirano pametno igračko. Sodeluj v nori nagradni igri in odpri vrata sreči ter veselju! Nagradna igra poteka od 22. februarja do praznika ob dnevu žena oziroma 8. marca.

Filozofija blagovne znamke ROMY Strong je predvsem opolnomočiti ženske skozi pravilno vadbo s težo in prehrano. Osnovni moto znamke je "Močna sem, ker se zanašam nase" in izhaja iz angleške kratice in imena znamke ROMY Strong ("Relying On MYself Strong").

ROMY Strong ti bo pomagala doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživaš, te opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega.

Znamka spodbuja ženske, da realizirajo svoje cilje na način, da udejanjijo trajnostni življenjski stil, vključujoč pravilno in redno prehranjevanje ter vadbo, ki predstavljata eliksir dobrega zdravja in počutja.

Pri ROMY Strong ne boš zasledila nesmislov, nakladanja, trikov in laži, ampak razumljive in preproste informacije, ki temeljijo na izkušnjah in spoznanjih, ki jih je 55-letna Romy pridobila skozi 21 let prakticiranja vadbe s težo, kuhanja in soočanja s takšnimi in drugačnimi spremembami in izzivi, ki jih prinese življenje.

ROMY Strong zagovarja miselnost, da vadba nikoli ni kazen, ker si si na primer privoščila preveč tortice, ali pogoj, ki ga moraš izpolniti, da lahko zaužiješ hrano. Nekaj nezdravih/prekomernih obrokov ne bo povzročilo bistvenih negativnih sprememb. Namesto tega se osredotoči na to, kaj lahko dobrega narediš zase v ostalih 360+ dnevih v letu, ker so ti najpomembnejši.

Vadba je odlična zate, vendar se prepričaj, da jo izvajaš iz pravih razlogov, ki med drugim vključujejo povečanje moči, lajšanje stresa, dobro počutje, izboljšanje kakovosti zdravja in življenja nasploh, odkritje sposobnosti telesa in spregledanih prednosti, ki jih prinaša vadba s težo.

Na logotipu ROMY Strong je medvedka z utežjo, ki uprizarja močno, samozavestno, hrabro in borbeno žensko, ki je obenem skrbna, ljubeča, nežna in sočutna. Vsaka ženska ima omenjene lastnosti. Nekatere le potrebujejo nekaj spodbude, da svoje kvalitete spustijo na plano.

Nepogrešljiv del znamke je Janez Logar, magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira Romy. Pod njegovim budnim očesom so nastali številni videoposnetki z vajami in treningi, ki so na voljo na YouTube strani Romy Strong, Facebook strani ROMY Strong in Instagram profilu @ romy_gasperin vadbeni program za celo telo ter kuharska knjiga.

Ker ROMY Strong stremi k avtentičnosti, fotografije in videoposnetki niso retuširani. To recimo pomeni, da se ne poslužuje odpravljanja ali dodajanja realnih detajlov, saj uporaba retuš (pre)pogosto pošilja slabo sporočilo in povzroči nizko samospoštovanje ter samozavest in samozaničevanje ter samoomalovaževanje. Retuširanje se množično uporablja za popolno popačenje ženskega obraza in telesa v nekaj, kar ni, in to je za ROMY Strong nesprejemljivo. Ljudje morajo biti prikazani takšni kot so, saj gre za naravna bitja in ne lutke.

Cilj ROMY Strong ni le poskrbeti, da boš imela veliko motivacije, se naučila pravilne tehnike izvedbe vaj in zdravega načina prehranjevanja, ustvarila dobre navade in prišla do želene forme, temveč oblikovala miselnost, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

Znamka organizira nagradno igro že drugič. V bližnji preteklosti se je ob otvoritvi ROMY Strong iPhona 12 razveselil dobitnik Danijel Štukelj.

V aktualni nagradni igri lahko ponovno sodelujete tako ženske kot moški. En iPhone 12 pa bo zagotovo prejela dama, kar se za dan žena tudi spodobi. Zdaj pa hitro na Instagram profil @ romy_gasperin in Facebook stran ROMY Strong! Pozorno preberite navodila in jim sledite. ROMY Strong vam želi veliko sreče pri žrebu!