BI JU PREPOZNALI? Neverjetna preobrazba nekdanjih odvisnikov (FOTO, VIDEO)

Svet

33-letna Holly Fitzwater je več kot desetletje preživela na ulicah. V zgodnjih dvajsetih letih je padla v slabo družbo in začela eksperimentirati z drogami. Ni trajalo dolgo, da se je zasvojila s heroinom. Kradla je, da bi dobila denar za nov odmerek. Enako življenje je živel njen sedanji fant, 30-letni Jake, piše britanski časnik Mirror. Imela sta enak interes, in to je dobiti čim več mamil, čim prej. "Vedela sva, da morava nekaj ukreniti ali pa bova umrla," je povedala Fitzwaterjeva.

"Poklicala sem pristojno službo in razložila situacijo. Po nekaj dneh so nama ponudili prenočišče za 28 dni. Nekaj ​​oblačil, ki sva jih imela, sva spakirala v plastične vrečke in odšla v rehabilitacijski center. Vsi najini prijatelji so odvisniki in prej ali slej bi naletela na koga in ponovno posegla po heroinu," je pojasnila Holly.

@addictionjourney1 1 Year Later #foryoupageofficiall #addictionrecovery #foryou #hollyjake #sobriety #fy #addictionawareness ♬ Control - Zoe Wees

Ob prihodu v center sta prejela metadon, ki jima je pomagal prebroditi krizo. Po nekaj tednih sta se počutila bolje.

"Bilo je težko. Nekajkrat sva želela odnehati. Imela sva črne misli, sram naju je bilo najinih dejanj, a sva spoznala, da se morava spremeniti. Zdaj sva čista več kot deset mesecev in se imava rada bolj kot prej," je rekla Fitzwaterjeva.

V enem od videov je Holly pokazala zdajšnje stanovanje. Kot odvisnika sta namreč živela v "luknji".

@addictionjourney1 Addict House Tour #fyp #addiction #foryou #hollyjake #housetour #addictionrecovery #fy #soberliving ♬ Paradise - Ikson

Njuni posnetki so zbrali na milijone ogledov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija