BERLUSCONI ZAPUSTIL DOLGOLETNO DEKLE: Kdo je 54 let mlajša ženska, ki ga je omrežila tokrat?

Svet

Bivši italijanski premier Silvio Berlusconi, ki šteje 83 pomladi, se je razšel z dolgoletnim dekletom in zdaj menda hodi s 54 let mlajšo žensko. Milijarder je po 12 letih prekinil zvezo s 34-letno Francesco Pascale, vendar "ostajata prijatelja", so sporočili iz njegove stranke Naprej Italija.

Francesca Pascale, ki je v enem od intervjujev dejala, da je Berlusconija vsak dan prosila, naj se poroči z njo, na novico očitno ni bila pripravljena, saj je dejala, da je osupla ob sporočilu iz stranke. "Za vedno bo ostal v mojem srcu. Želim mu vso srečo na svetu in upam, da bo našel nekoga, ki bo tako skrbel zanj, kot sem jaz," je dejal blondinka, v katero se je Berlusconi zagledal, ko je ustanovila klub njegovih oboževalcev.

Dvakrat ločeni medijski mogotec jo je menda pustil zaradi mlajše - 30-letne Marte Fascina, poslanke njegove stranke. Če informacija drži, je Fascinova omrežila moškega, imenovanega "nesmrtni", ki že več kot 20 let kroji italijansko politiko kljub spolnim škandalom, številnim spodrsljajem in sodnim postopkom.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija