BARCAFFÈ Z NOVO PLATFORMO: Dobre ideje za lepši dan na pomoč gostincem

Slovenija

Deli svoje ideje in pomagaj gostincem do boljše prihodnosti. Najboljšo bo Barcaffè espresso nagradil s 5 tisoč evrov za izvedbo poslovne rešitve.

Gostinci so vrata obratov zaprli oktobra lani, a to ni bilo prvič. Tekom epidemije so se obrati zapirali in potem spet odpirali. Nekateri so skušali dejavnost prilagoditi spremenjenim razmeram, drugi pa so bili primorani prenehati obratovati. Nakup obvezne opreme za preprečevanje širjenja virusa, nepredvideni logistični in distribucijski zapleti, omejena strežba in pogosto oženje kadra. To je le nekaj težav, s katerimi se gostinci soočajo že več kot leto dni.

V tem času se pogosto zdi, kot da je temen oblak prekril cel planet. A človeštvo zna v temnih trenutkih najti žarek upanja. S solidarnostjo in inovativnostjo lahko izboljšamo svet. Stopiti skupaj je še kako pomembno in tega prepričanja so tudi pri znamki Barcaffè espresso.

Sedaj lahko gostincem pomagaš tudi ti! In sicer tako, da deliš svojo idejo za lepši dan gostincev.

Vodja blagovne znamke Barcaffè espresso v Sloveniji Branka Pogačnik pravi, da želijo spodbuditi predvsem solidarnost, širjenje obzorij, dobre poslovne rešitve in konstruktivne ideje. Saj lahko prav vsaka ideja rodi novo, ki bo nekomu polepšala dan. Razmišljajte široko, pravijo in si resnično želijo, da bi spletno mesto www.barcaffe.com postalo stičišče širjenja pozitive. Z medsebojno pomočjo si damo vedeti, da nam ni vseeno, kar je predvsem v teh časih zelo lepo videti.

Kje najti pravo zamisel?

Pri Barcaffèju pravijo, da nobena ideja ni napačna. Sledijo reku, več glav več ve. Včasih lahko cel dan presediš in razmišljaš pa se ne utrne niti ena ideja, a pomembno je vedeti, da vsak svoj navdih najde nekje drugje. Predvsem pa se proces kreativnega razmišljanja prične z dobrim raziskovanjem in analizo.

Ko preučimo problematiko, zbiramo podatke, se pogovarjamo z ljudmi, ki so deležni tega problema, torej v našem primeru z gostinci in obiskovalci gostinskih obratov, inšpektorji, dobavitelji in še s kom. Potem smo učinkoviti ideji že bližje. Ob premlevanju in iskanju navdiha pa ne pozabite na dobro kavo – Barcaffè espresso, za lepši dan. In še najpomembnejši korak: idejo si nujno zapišite, da je ne izgubite!

Pri znamki Barcaffè verjamejo, da bodo ljudje stopili skupaj. V duhu tega razmišljanja pričakujejo poln nabiralnik dobrih rešitev – od poslovnih idej do predlogov gostinske opreme, ki v času nove realnosti lajša delo gostincev.

5 tisoč evrov za najboljšo idejo

Prvih 50 objavljenih idej na spletnem mestu www.barcaffe.com bo prejelo paket kave v vrednosti 40 evrov, najboljša ideja pa 5 tisoč evrov, ki jo namenite izvedbi učinkovite poslovne rešitve. Svoje ideje pošljite na naslov, ki ga najdete na spletnem mestu www.barcaffe.com.