BABA VANGA ZA LETO 2024: Umor Putina, zdravilo za raka, porast terorizma

Trendi

Prihodnost je vedno uganka, a po besedah pokojne jasnovidke Babe Vange vstop v leto 2024 prinaša nekaj prelomnih sprememb. Ta bolgarska prerokinja, znana tudi kot 'Balkanski Nostradamus', je izdala nekaj pomembnih dogodkov, ki naj bi se zgodili v prihajajočem letu.

Atentat na svetovnega voditelja

Jasnovidka je opozorila na možen atentat na ruskega predsednika Vladimirja Putina. Slednjega naj bi poskušal umoriti rojak, poroča Daily Star.

Terorizem in biološko orožje

Baba Vanga napoveduje porast terorizma v Evropi ter testiranje biološkega orožja s strani pomembne evropske države.

Svetovna ekonomska kriza

Prihodnje leto naj bi zaznamovala svetovna ekonomska kriza, s posledicami zadolževanja, geopolitičnih napetosti in premika moči z Zahoda na Vzhod.

Medicinski preboj

V svojih vizijah je prerokinja videla napredek v medicini, kjer naj bi odkrili zdravilo za Alzheimerjevo bolezen in raka.

Klimatske spremembe

Naravne katastrofe naj bi bile posledica spremembe Zemljine orbite, kar bi lahko povzročilo podnebne spremembe in povišano raven sevanja.

Kibernetski napadi

Baba Vanga napoveduje porast kibernetskih in hekerskih napadov na ključne energetske in vodne sisteme, kar predstavlja veliko tveganje za države.

Tehnološki napredek

Leta 2024 naj bi prineslo velik napredek v kvantnem računalništvu in še hitrejši razvoj umetne inteligence, kar bo močno vplivalo na način dela.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  12 .11. 2023 ob  07: 48
Pa se to. Zenska je umrla leta 96 in kaj že toliko let šloga iz groba ali kaj? Neverjetni so ti ljudje ni kej
JKDWingChun |  12 .11. 2023 ob  05: 58
10
Umor Putina? Hahaha
Zdravilo za raka so izumili ze v 50ih letih pa so človeka ki je to izumil našli mrtvega na njegovem domu in celo druzino tudi!
A za napoved terorizma pa moras res bit jasnovinen a? Samo okoli nas se obrnemo pa tisti ki vidimo resnico vemo da terorizem traja ze od dne ko se rodimo..nadaljuje v vrtcih...solah..sluzbah. Vse to je terorizem.

Baba Vanga 100% gleda tv poročila. Sploh je ta čorava baba oh in sploh
Pjero Panin |  11 .11. 2023 ob  16: 16
Ou kot prvo so Rusi ze dobili svoj kos zemlje in vojna je koncana,nekaj denarja je Ukrajina pobrala zase zato so Ameriji v dvomih ce bi se posiljali denar ker se je pojavila korupcija,kar je za Zelenskega se vecja tragedija je to da je vojna v Palestini povsem zasencila tamkajsnje trenutne razmere in se je vodja kar na enkrat znasel izven pozornosti.
Leti 2000 naj bi blo prelomno leto...ma ni se bistveno spremenil svet razen da smo koncali v evropski uniji.
Vsi govorijo o segrevanju planeta zaradi co2 v resnici kako bos vedel kolko ga je zares gor,kolko ga je clovek proizvedel in ali bo pomagalo ce gremo na elektriko?
Zame je vreme isto kot je blo pred 30 leti
kokodek |  11 .11. 2023 ob  14: 28
15
haha, zgleda, da baba vanga spremlja tv poročila, ki vse ugane..kaj dobitne številke na lotu tudi ugane