AVTO PRIMORSKE NOVINARKE TARČA NAPADOV: Po odlomljenem brisalcu še poškodovano ogledalo (FOTO)

Piran

"Nekdo se zdaj že vsako noč znaša nad mojim avtom," je uvodoma v svoji Facebook objavi včeraj opoldne zapisala primorska novinarka Eugenija Carl. Najprej jo je pričakal odlomljen brisalec, zato je naslednjo noč vozilo parkirala pod videonadzorno kamero. A storilca tudi to ni ustavilo. Zjutraj jo je namreč pričakalo poškodovano ogledalo na vozilu.

"Mimogrede in samo povem, v nedeljo me je neka ženska z očitnimi hudimi težavami, ki živi v moji okolici, že drugič 'psihirala' na cesti. Poleti je hodila za mano in sikala nekaj o Janši, sojenju in mi izrekla vse živo, v nedeljo pa, da sem pokvarjenka, ki se okorišča z denarjem in nepremičninami ubogih ljudi, s tem da mi je uvodoma prišla za hrbet in zakričala BU," je opisala Carlova.

In dodala: "Ne reagiram, ne odgovarjam, slišim pa, da psihira tudi lastnika bližnjega lokala in še druge."

Nekdo se zdaj že vsako noč znaša nad mojim avtom. Vceraj zjutraj me je pričakal odlomljen brisalec, sinoči sem namenoma...

Objavil/a Eugenija Carl dne Torek, 12. december 2023

Sprašuje se, ali je med obema dogodkoma povezava, ali gre le za časovno naključje? "Že veliko let parkiram tu, pa nikoli niti praske. Ostali avtomobili na parkirišču nepoškodovani."

Novinarka je že obvestila policijo in, kot nam je pojasnila, "verjame, da bo ta storilca našla, ker je bil avtomobil parkiran pod kamerami". "Sicer ne morem tega trditi, ampak dvomim, da gre za neke naključne vandale," je še dejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Claudio |  13 .12. 2023 ob  17: 32
Ta si to dela sama, ker ne steje poponoma nic in isce pozornost.
vseved |  13 .12. 2023 ob  14: 21
Janša si ne opomore .
Cat WOMAN |  13 .12. 2023 ob  13: 05
-15
Ni zastojn. Carlova si je s svojo "goflo" to verjetno zaslužila.
Prč |  13 .12. 2023 ob  13: 03
24
Evgenija je dvolična! Naj kaj napiše o bivšem možu Kočevarju z občine Piran, pa o bivšem partnerju Egonu Bandlju s Splošne plovbe,....
Prognostik |  13 .12. 2023 ob  11: 34
37
Jaz sem imel takšnega soseda, kot ta ženska, ki jo opisuje Evgenija.
Bil je goreči vernik, ki se ti smeje ko te sreča, za hrbtom pa žleht ku satan.