AVTISTIČNI DEČEK IZGINIL NA BOŽIČNI DAN: Našli so ga mrtvega v jezeru

Kronika

Truplo petletnega avtističnega dečka, ki je izginil na božič, so dan kasneje našli v jezeru nedaleč od babičine hiše. Policijska preiskava še poteka.

Beau Belson je izginil v sredo okoli 14.30. S sorodniki se je igral na dvorišču pred babičino hišo v Michiganu, ko ga naenkrat ni bilo več, poročajo ameriški mediji.

Včeraj so ga našli mrtvega v jezeru nedaleč od kraja, kjer so ga nazadnje videli, je sporočila lokalna policija. Policisti še preiskujejo, ali je deček v jezero padel sam oziroma ali se je na zaledenelo jezero odpravil sam. Zaenkrat ne sumijo, da bi bil žrtev kaznivega dejanja.

NAPAD ŠTIRIH KANGALOV V BONINIH: "Če bi bila zraven mama mladičev, se danes najbrž ne bi pogovarjali"

Obalo v teh dneh pretresa zgodba o napadu štirih mladičev anatolskih ovčarjev na domačinko v Boninih. Kljub poškodbam, zaradi katerih je pomoč poiskala na urgenci, dogodek pa še pred tem prijavila policiji, so pristojni ocenili, da gre za lažje telesne poškodbe. Državna tožilka je naročila, da se zadevo obravnava kot prekršek.

Petletnik je bil sicer avstist, a je bil sposoben komunikacije, je še dejal eden izmed policistov. V iskalni akciji je sodelovalo več kot tisoč prostovoljcev.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija