AVSTRALSKI BOGATAŠ VČASIH SEKSA S 30 ŽENSKAMI: "Moji ženi je to všeč, vključena je v dogajanje"

Svet

Avstralski bogataš Travers Beynon, ki je dobil vzdevek Candyman, je postal vzor vsaj delu moške populacije, ki sanjajo o tem, da bi živeli kot on. Ta bradati avstralski plejboj je trenutno direktor družbe Freechoice Tobacco, v preteklosti pa je bil igralec ameriškega nogometa in model. Imenujejo ga tudi 'avstralski Hugh Hefner', kar je Beynona spodbudilo k ustanovitvi avstralske verzije Playboyeve vile.

Travers Beynon slovi po svojih divjih zabavah, druženju s prekrasnimi ženskami in ljubezni do luksuza. Primer njegovega izbranega okusa sta njegov ogromni vozni park in 'Candyman vila' z ogromnim bazenom, kjer se odvijajo razuzdane zabave z ogromno vročimi dekleti. Svoj življenjski slog redno dokumentira na družbenih omrežjih.

Poročen je s Taesho Beynon, vendar se v javnosti redno pojavlja z drugimi dekleti, med katerimi je zadnja v nizu Nisha Downes. "Za vikend pride k nam do 30 žensk, vendar je moji ženi to všeč. Absolutno je vključena v vse, kar se dogaja," je pojasnil milijonar. 

View this post on Instagram

Save water, bath with more women. #BathTime

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

S Taesho sta skupaj že od leta 2009 in imata dva otroka. Druge ženske sta začela vabiti v svojo vilo zato, da bi malce začinila svoje posteljno življenje. "Vse se je nekako zgodilo samo od sebe. Komentirala sem, kako so nekatera dekleta privlačna in ko sva začela pogosteje govoriti o tem, sva se odločita to preizkusiti in videti, kako bo. Bilo nama je super in zelo všeč," je nedavno dejala njegova žena. "Z najino zvezo je bilo vse v redu, to je samo dodatno začinilo stvari. Imela sva dobro zvezo in dober seks, na tak način sva to samo dvignila na višjo raven," je dodala.

View this post on Instagram

Trying to read the fucking paper

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

O njunem odnosu je spregovorila tudi Nisha, ki je od samega začetka vedela, v kaj se spušča. "Taesha in jaz sva se takoj sporazumeli, že takoj po prvem skupnem vikendu. Bilo nam je zares udobno. Mi trije smo se takoj prilagodili eden drugemu," je dejala.

"Mi trije smo stalno skupaj. Ves čas. To nam je zelo všeč in nikoli ni enako. Nekega dne je bilo pri nas deset do dvanajst deklet. Imeli smo zabavo in eno je vodilo k drugemu, kmalu smo se preselili v spalnico," pa je pojasnila Traversova soproga.

View this post on Instagram

At the club like...

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

Medtem pa Candymanova hči Lucciana Beynon trdi, da je odrasla v "normalnem starševskem domu". "Nič več me ne preseneča. Moj oče je zelo odprt glede tega, kaj počne, in jaz ga imam rada ter ga sprejemam takega, kot je," je povedala 17-letna manekenka v enem svojih redkih intervjujev. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Brane |  31 .08. 2019 ob  22: 49
Malo ga vtakne v eno, pa malo v drugo in morajo uganit v kateri mu bo prišlo. :) KB
Kukuruz |  30 .08. 2019 ob  12: 23
Dokler lahko ima zena jahto,mercedesa,svoj fitnes....lahko dela kar hoce
Istriano |  30 .08. 2019 ob  11: 50
Ma kaj seksa, saj ne zmore s tridesetimi.
bubobubo |  30 .08. 2019 ob  09: 20
vsak živi po svoje kot mu odgovarja, njihova odločitev.....škoda časa za analizo takega načina življenja