AUDI V CENTRU MESTA POVZROČIL PRAVI KAOS: Veliko razbite pločevine, pešci po čudežu niso 'nastradali' (VIDEO)

Kronika

V Zagrebu, na aveniji Dubrava, se je danes zgodila šokantna nesreča. Osebno vozilo znamke Audi je s polno hitrostjo trčilo v ob glavni cesti parkirana vozila in končalo na strehi. Razdejanje je veliko, čudež pa, da v trčenju ni 'nastradal' noben pešec.

Posnetki, ki jih je objavil Jutarnji list, kažejo, da je bilo v nesreči udeleženih najmanj šest avtomobilov. Na zagrebški policijski upravi so za portal povedali, da poteka preiskava in da še ne vedo, kaj je privedlo do nesreče, ki bi se lahko končala še veliko bolj tragično.

Prolaznik za dlaku izbjegao katastrofu! Kamere snimile trenutak nesreće u Dubravi

Prolaznik za dlaku izbjegao katastrofu! Kamere snimile trenutak nesreće u Dubravi

Objavil/a Večernji list dne Ponedeljek, 26. april 2021

Posnetki nadzornih kamer medtem kažejo, da se je Audi s polno hitrostjo zaletel v parkiran avtomobil, na poti pa udaril še več drugih vozil. Parkirani avtomobil je potisnil naprej in le po čudežu se je poškodbam izognil pešec, ki je ravno v tistem trenutku hodil po pločniku.

Krš i lom u Dubravi nakon stravične nesreće: Više vozila oštećeno, ulica puna dijelova, Audi na krovu!

Krš i lom u Dubravi nakon stravične nesreće: Više vozila oštećeno, ulica puna dijelova, Audi na krovu! ???? Više: https://bit.ly/3eALf2U U tijeku je policijski očevid kako bi se ustanovilo što je dovelo do sudara, a zasad nije poznato ima li ozlijeđenih.

Objavil/a Jutarnji dne Ponedeljek, 26. april 2021

Zagrebška policija je po pisanju indexa.hr potrdila, da je bila v incidentu poškodovana le ena oseba. Lažje poškodovan naj bi bil voznik Audija.

Vodja službe za varnost v cestnem prometu hrvaškega ministrstva za notranje zadeve Josip Mataija je za RTL Danas dejal, da je nesrečo povzročil starejši voznik in da je za to kriva velika hitrost. "Verjetno so vsi mislili, da gre za mladega voznika, a nesrečo je povzročil starejši voznik, rojen leta 1954. Zaradi hitrosti je izgubil nadzor nad vozilom, 'zletel' s cestišča in naletel na šest parkiranih vozil. Sreča v nesreči je bila, ker je eno od teh vozil vrglo proti pešcu, ki naj bi utrpel le lažje telesne poškodbe. Voznik se je prevrnil na streho, a tudi on po mojih podatkih nima hujših poškodb. Ugotovljeno je bilo, da ni bil pod vplivom alkohola. Za nesrečo je vsekakor kriva visoka hitrost. Voznika je vozil po tirnicah, ki so lahko zelo nerodne in spolzke, zato je verjetno zaradi hitrosti izgubil nadzor," je dejal Mataija.

Kolikšno kazen bo prejel voznik, bo odvisno od tega, ali bodo uspeli ugotoviti, kako hitro je vozil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija