ANKARAN: "Zbala sem se, da gleda mojo 3-letno hčer … najbrž je masturbiral – ga je opazil še kdo?"

Ankaran

Na uredništvo smo prejeli pismo bralke, ki se z družino večkrat kopa na tako imenovani divji plaži, med plažo Študent in Debelim rtičem. Že večkrat, tako lansko poletje kot letos, je opazila istega moškega, ki "običajno nosi kapo in očala. Ko zagleda golo žensko, si namesti brisačo in jo opazuje". Kot pravi bralka, njegovo početje ni samo zelo neprijetno, ob zadnjem obisku plaže je doživela še nekaj bolj neprijetnega.

Fotografija je simbolična.

Po opisu bralke gre za moškega, starega med 45 in 50 let, ki hodi po plaži gor in dol. Običajno nosi kapo in očala. "Ko zagleda golo žensko se ustavi, si tam namesti brisačo in jo opazuje," opisuje bralka, ki ji je povsem jasno, da se na divjih plažah ljudje pač kopajo in sončijo goli, saj "si želimo prostosti, svobode, sprostitve, miru".

"Izpostavila bi prizor, ki se je zgodil nekaj dni nazaj. Že omenjeni moški pet metrov stran od gole ženske, ki jo nenehno opazuje. V morju je več kot eno uro dobesedno stal na mestu in buljil vanjo, ko je ležala na brisači. Kdo ve, kaj je počel v vodi?! Nato je odšel ven in ko je šla ona v vodo, je stekel v grmovje in najbrž masturbiral," je zapisala opisala in nadaljevala:

"V enem trenutku sem se zbala, da gleda mojo 3-letno hčer, ki je tekala gola in uživala ob morju. Podobno je opazil partner."

Ob tem dodaja, da sama zmeraj nosi kopalke prav iz razloga, ker jo takšni ljudje, kot je omenjeni moški, na plažah motijo. "Moti me tako početje, zato pišem. Mogoče pa se javi še kdo, ki je to opazil," je zaključila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Yjsgramor |  14 .07. 2023 ob  12: 00
... ma to je vse skup reklama za lokalni bife... če drkaš si žejen :)
Sabina |  13 .07. 2023 ob  14: 00
-5
Vse pohvale komentarjem tega članka pa ostalih člankov tudi.
vseved |  13 .07. 2023 ob  13: 25
@abina, kam to pelje da se hodi iz dneva v dan tja nastavljat?
Martin Kacur |  13 .07. 2023 ob  10: 53
16
Ma da ni gospa iz Ljubljane?
Sabina |  13 .07. 2023 ob  09: 40
-7
@hribi
Seveda sem zaskrbljena, ko berem take zgodbe in take komentarje.
hribi |  13 .07. 2023 ob  09: 30
11
@Sabina
Verjetno si ti tista zaskrbljena mamica. V članku je zelo pomembna beseda NAJBRŽ je masturbiral. Oprosti, odrasli ljudje vemo ko nekdo masturbira ali pa imamo težave z očmi in si nekdo najbrž želi da drugi mastirbirajo.
Sabina |  13 .07. 2023 ob  09: 24
-12
Sami pametni komentarji. Strinjam se z bralko, komentarji spodaj pa so res smešni. Vidi se v kakšnem svetu živimo in kam vse pelje.

Mislim, da nihče ni dolžen gledati, kako nekdo pred njim masturbira in ovira ostale pri bleženem miru, še posebej ko gre za otroke.

Na javnih plažah, naj otroci ne bi bili goli, malo se pozanimajte. Divja plaža pa ne pomeni nujno nudistična plaža. Sicer se povsod najdejo taki ljudje, tukaj je izpostavljen le primer, ki se najbrž dogaja na dnevni ravni na isti plaži.
ZigaZois |  13 .07. 2023 ob  08: 45
21
Tej . . . bi svetoval naj gre na navadno plažo. Otroci so tudi tam goli, ona je tako ali tako v kopalkah pa še več izbire bo imela, da fantazira, ko jo bo mogoče kdo pogledal.
vseved |  13 .07. 2023 ob  07: 57
21
Babi se zagotovo prikaže marija,ko vidi da tip masturbira,zato redno hodi tja.Žaslostno je, da vleče tja še svojega otroka.Mislim,da je zrela za psihijatra in sociano službo.
hribi |  13 .07. 2023 ob  07: 55
28
Ta vasa bralka je NAJBRŽ malce zmešana. Ker hodi na nudistično plažo z 3 letnim otrokom. Ker hodi na nudistično plažo v kopalkah. Nenazadnje ima težave da ta drkač gleda vse živo le njo ne.