ANKARAN HRVATINI DOŽIVEL HLADEN TUŠ: Bodo sploh še smeli tekmovati?

Ankaran

Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 2. SNL za sezono 2019/20. Na prvi stopnji je bilo uspešnih petnajst drugoligašev. Vlogo za licenco so zavrnili le Ankaranu Hrvatinom.

Kot so sporočili z NZS, je vseh šestnajst klubov pravočasno vložilo vlogo za pridobitev licence za tekmovalno sezono 2019/2020, na prvi stopnji pa so bile licence podeljene petnajstim klubom, neuspešen pri pridobivanju licence je bil le NK Ankaran Hrvatini.

"Primorski klub se lahko na odločitev licenčne komisije pritoži v zakonskem pritožbenem roku, se pa vodstvo NK Ankaran Hrvatini ne more pritožiti na odločitev disciplinskih organov Fife. Ti so NZS obvestili, da primorski klub v disciplinskem postopku zaradi dolga do enega izmed igralcev ni poravnal svojih obveznosti, zaradi česar so bile NK Ankaran Hrvatini odvzete tri točke v tekoči sezoni 2. SNL," so pojasnili pri NZS.

Za 2. SNL so bili pri vlogi za licenco uspešni: Beltinci, Vitanest Bilje, Bravo, Brda, Brežice Terme Čatež, Jadran Dekani, Roltek Dob, Drava Dakinda Ptuj, Fužinar Vzajemci, Ilirija 1911, Krka, Nafta 1903, Kalcer Radomlje, Rogaška in CherryBox24 Tabor Sežana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  17 .05. 2019 ob  16: 12
@Stric iz ozadja
Ja, pa ja. Kar čakaj na ta denar. Se boš načakal. Vodilni v klubu so na istem kot ti. Le da oni to vejo, ti pa ne. Kar upaj... žal zaman.
Stric iz ozadja |  16 .05. 2019 ob  23: 41
galeb: Nogomet ni politika, je denar. In če je kdo koga nategnil potem so to vodilni v klubu. Dolžni so vsem daleč na okoli. Klub, igralce, navijače so nategnili vodilni v klubu... in tisti okoli njih.
galeb |  16 .05. 2019 ob  20: 55
In kaj so pričakovali? Tak izid je bil jasen že od samega začetka, ko so Ankaran uturili v SNL. Čakam komentarje tistih, ki so takrat doživljali orgazme. Nategnili so jih, naivneže. Nogomet je politika.