AMERIŠKI PSIHIATRI OPOZARJAJO PRED GROŽNJO TRUMPA: Menijo, da se predsednikovo duševno zdravje naglo slabša

Svet

Pravosodni odbor predstavniškega doma ameriškega kongresa je pred sredinim začetkom zaslišanj pravnih strokovnjakov v okviru preiskave pred ustavno obtožbo predsednika ZDA Donalda Trumpa dobil peticijo 350 strokovnjakov s področja psihiatrije, ki opozarjajo, da Trump kaže znamenja propada duševnega zdravja.

Profesorji z univerz Yale, George Washington in drugih ter celo nekdanji strokovni analitik za profile osebnosti pri obveščevalni agenciji Cia Jerrold Post so zapisali, da se s približevanjem ustavne obtožbe krepi nevarnost, da bo Trump postal še večja grožnja varnosti ZDA.

Post je skupaj s kolegi psihiatri pripravljen nastopiti pred odborom in pojasniti diagnozo, saj zanemarjanje posledic ustavne obtožbe za Trumpovo dušeno zdravje po njegovi oceni lahko pripelje do katastrofalnih posledic.

Psihiatri so prepričani, da Trump ni sposoben racionalno sprejemati odločitev, pri predsedniku pa opažajo jasna patološka znamenja. Trumpovo proizvajanje teorij zarote je eno od takih znamenj in njegova patologija raste veliko hitreje kot sposobnost racionalnih ljudi, da na teorije zarote odgovorijo z dejstvi, opozarjajo. Psihiatri so prepričani, da bi poleg ustavnih pravnikov morali v kongresu poslušati tudi njih.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  05 .12. 2019 ob  16: 50
Americani nas majo za Ruse,zdej bo se tezje produzit na sceno ce omenis mimogrede da si iz Slovenija...
S-love-nija...with love
Komunisti, povsod so |  05 .12. 2019 ob  14: 21
V Italiji strokovnjaki enako ugotavljajo za Salvinija, pod drobnogledom zdravstva so tudi desničarski volilci, že označeni za neizobražene in neumne. ... ★mlahavi redečuhi★, če (tako, kot vedno v zgodovini) ne zmorete zmagati in vladati po regularni poti, z jajci, programom in poštenim delom, potem pustite ostale, delovne in uspešne ljudi na miru.
kokodek |  05 .12. 2019 ob  13: 47
komaj zdaj so ugotovili, da je psihopatjQuery1123048133312335189604_1575549838103