AMERIČANKA IMA ŽE 11 OTROK, ŽELI PA SI JIH ŠE ŠEST: Njen mož spi v kleti, da bi ostali imeli več prostora (FOTO, VIDEO)

Svet

36-letna Veronica Merritt iz New Yorka je rodila svojega prvega otroka pri 14 letih. Pri 34 letih je Veronica rodila skupno 11 otrok. Vsi živijo v hiši, ki jo je na dražbi kupila za 14.000 funtov. Priznala je, da si želi še šest otrok, čeprav jo na internetu kritizirajo zaradi njenega številčnega naraščaja. 

"Na družbenih omrežjih prejemam veliko negativnih komentarjev. Pogosto me sprašujejo: 'Ali imajo vsi istega očeta? Imate televizor?' Takšnim ljudem najraje zabrusim, naj se brigajo zase," pojasnjuje Veronica. 

Umetnica Veronica živi v hiši, ki jo je julija 2020 skupaj z možem Martyjem kupila za svojih enajst otrok. Za prenovo doma, ki je zdaj vreden okoli 71.000 funtov ​​je porabila približno 1,5 tisoč funtov.

"Ni vam treba kupiti drage hiše. Prihranite denar in preuredite dom, ki bo na koncu vreden več. Poiščite naložbene nepremičnine, da vidite, kaj je v vaši bližini," je sledilcem svetovala Veronica. Za revijo Fabulous je povedala, da je v šoli nepričakovano zanosila, nato pa se poročila in ločila od svojega takratnega fanta, očeta njenih najstarejših dveh otrok.

@thismadmama

Ex husband reveal for real this time. ##teenmom ##thismadmama

♬ Home - Edith Whiskers

"Srednjo šolo sem končala z odličnim uspehom, poskusila sem se vpisati na fakulteto, a sem takrat zbolela, imam bolezen ledvic in sem lani sem eno tudi izgubila," je še povedala Veronica. Ker jih je v družini toliko, njen mož spi v kleti, da bi otrokom dal več prostora.

Veronica, ki na Instagramu in v TikToku deli podrobnosti o svoji veliki družini, pravi, da nikoli ni uporablja kontracepcije. "Nekaj ​​otrok je bilo načrtovanih. Toda tablet ne morem jemati, ker moja bolezen pomeni, da sem nagnjena k nastanku krvnih strdkov. Rada bi imela še šest otrok. V nosečnosti sem preživela skupno osem let in pol," pravi Veronica.

@thismadmama

Buying clothes for my ##11kids ##mylargefamily ##momtok ##thriftstore ##deals ##shoppingforabigfamily

♬ Pure Imagination - Kathleen

S toliko otroki je težko kam iti, zato je pred kratkim na dražbi kupila star šolski avtobus za 3000 dolarjev, da bo lahko prevažala vse svoje otroke.

"Nimamo veliko stroškov. Imamo hišo z devetimi spalnicami, imamo avtobus in nimamo hipoteke," pove o financah družine. Edina oblika socialne pomoči, ki se je poslužujejo, je hrana. "Prosim, ne zasovražite me, vendar dobimo pomoč pri hrani. Vsaj začasno, dokler se moja prodaja slik ne začne," je dejala v videu na Instagramu.

@thismadmama

Reply to @joshuastuck0 Do I drive a ##schoolbus ? ##11kids ##thismadmama ##howyoufixthat

♬ Hello Baby feat. Fivio Foreign - Young M.A & Fivio Foreign

Veronica dobi veliko negativnih komentarjev, v katerih ji ljudje pravijo, da ne bi smela imeti tako velike družine. "Prenehaj z objavljanjem na TikToku, pojdi in poskrbi za popolnoma nepotrebno količino otrok," "Nikogar ne briga, da imaš 11 otrok. Nisi jih sposobna vzgojiti," se glasijo eni izmed njih.

Veronica nanje odgovarja: "To je bila usoda in tako je moralo biti. Moji otroci so ljubljeni."

@thismadmama

Reply to @cheyennefish_ How do I afford a ##largefamily? ##smallbusiness ##artist ##11kids ##bighouse ##timburtonstyle ##mylargefamilylife

♬ Tim Burton - Enter the Grid

Pravi, da ni pretirano stroga, a obstajajo pravila, ki so pomembna, ta pa so, da njeni otroci ne kadijo, ne jemljejo drog, nimajo partnerjev do 18. leta in da pridejo domov pred temo, piše 24sata.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  12 .08. 2021 ob  17: 37
bolana na ledvicah ,eno je izgubila in pri 11 otrocih si želi še 6.,a ji je vseeno kaj bo z otroci ko odpove še druga ledvica...se mi že svita zakaj jih toliko štanca....presaditev