ALI VESTE, DA 80 ODSTOTKOV MILIJONARJEV VOZI RABLJENO VOZILO? Postanite eden izmed njih

Koper

Na razvitih svetovnih tržiščih je prodaja rabljenih vozil zelo pomembna in ponekod celo do trikrat večja od prodaje novih vozil. Tudi v Sloveniji trg rabljenih vozil narašča, predvsem v segmentu dražjih in mlajših vozil.

Vam več pomenita prestiž in znamka vozila ali so vam bolj pomembne funkcionalnost, uporabnost ter varnost vozila?

Podjetje Trgo ABC d.o.o. je poleg primarne dejavnosti servisnih storitev vozil ter prodaje novih vozil v svojo ponudbo vključilo tudi prodajo rabljenih vozil ter uvoz, ki je izjemna priložnost za tiste, ki iščejo zamenjavo za svoje staro vozilo ali pa bi radi kupili svoje prvo vozilo.

Ponudba njihovega Centra rabljenih vozil zajema široko zbirko raznolikih jeklenih konjičkov od cenovno ugodnih rabljenih avtomobilov do prestižnih vozil, ki jo povsem prilagodijo željam in potrebam strank. Vsa vozila so strokovno pregledana s preverjeno zgodovino.

Ob menjavi staro za novo ter staro za staro vam vaše vozilo ocenijo ter vam poleg zanesljive in zaupanja vredne izkušnje z usposobljenimi svetovalci v prodaji nudijo tudi odlične pogoje financiranja.

Strankam nudijo še dodatne ugodnosti v paketu Best & Smart s subvencijo podaljšanega jamstva (150 evrov), brezplačne pogodbe o vzdrževanju, brezplačne asistence (pomoč na cesti) ter bonom za nakup pnevmatik v višini 150 evrov.

Oglasite se na pravem mestu in ujemite odlično ponudbo, s katero boste privarčevali ter postali lastnik odličnega avtomobila.

Deli novico: