ALI SE PATRIK PEROŠA VRAČA? Občinski svet ga je imenoval na novo funkcijo

Koper

Po predlogu koprske občinske uprave je občinski svet na seji v četrtek med drugim izglasoval imenovanje novih članov sveta Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper (MOK), med katerimi pa je tudi nekdanji koprski podžupan, ki je lani odstopil po incidentu zaradi vožnje v nasprotno smer na avtocesti v močno vinjenem stanju.

Patrik Peroša

V predlogu sklepa, ki ga je obravnaval občinski svet, je občinska uprava predlagala kot predstavnika ustanovitelja poleg Patrika Peroše še luškega sindikalista Mladena Jovičića in Ramiza Kamenčića iz stranke LAB.

Mladen Jovičić

Spomnimo, Peroša je avgusta lani vozil na primorski avtocesti pod vplivom alkohola kar 20 kilometrov v nasprotni smeri. Po incidentu in aferi, ki je odmevala v slovenskih medijih, je županu Alešu Bržanu ponudil svoj odstop s položaja podžupana, ki ga je župan tudi sprejel. Peroša sicer ni odstopil z mesta občinskega svetnika, zdaj pa ga je občinski svet imenoval na novo funkcijo v javnem zavodu za šport.

Javni zavod za šport MOK opravlja administrativna, strokovna, organizacijska, tehnična in druga dela na področju športa in mladine na območju koprske občine. Upravlja tudi z objekti v koprski občini, ki so določeni kot javni športni objekti občinskega pomena v lasti ustanovitelja. V tem mandatu je direktor javnega zavoda član Bržanove stranke LAB Duško Madžarović.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tom |  07 .07. 2020 ob  09: 26
V Sloveniji velja, da j..... pamet, važno je, da si lep in bogat! Imamo predsednika, ki je baje samo za ženske oči lep, pameti nima in so posamezniki, kot je Peroša, katerih pamet je žezdavnaj izhlapela v alkoholni omami! Bravo Bržan, sedaj lahko napišeš priročnik z naslovom "Kako izgubiti volitve že dve leti pred volitvam"!
Istriano |  07 .07. 2020 ob  08: 53
Kdo bo še volil Bržana?
Ivan |  06 .07. 2020 ob  11: 46
17
S Patrikom in z Oljko je konec, tako ali drugače.
Tine |  06 .07. 2020 ob  08: 08
19
Kje je zdaj Olga Franca, ki je vseh 16 let delila moralne ocene? Kaj zdaj je zanjo vse v redu, samo da ni več popoviča? Pokazala je, kakšna pokvarjena oportunistka je.
kokodek |  06 .07. 2020 ob  00: 12
28
sramota za stranko in župana !!!!
frikofrkic |  05 .07. 2020 ob  14: 58
-6
Vsaka stranka predlaga svoje kandidate, Oljka je prej imela notri Bonaco, zdaj je očitno predlagala Perošo. Kaj se čudite, normalna politika povsod deluje na tak sistem. Več je predstavnikov različnih političnih opcij, manjša je verjetnost za delanje svinjarij. V preteklih mandatih je bilo eno samo enoumje in zlorabe niso bile prav malo verjetne.
Stric iz ozadja |  05 .07. 2020 ob  14: 04
33
Tom: Dovolim si popraviti/dopolniti napisano: "In on je pač pravi politik.". Ni nikakršen politik: je sebičnež, ki je za zadovoljitev lastnih potreb/nteresov pripravljen prodati dušo in verjetno celo družino... da ne omenim vrednot in poštenosti ter pravičnosti. Če je po tvojem mnenju to lastnost vseh politikov, jemlji napisano kot brezpredmetno.
Tom |  05 .07. 2020 ob  12: 08
24
Politika pač. Je*** moralo in sram in vrednote in...
In on je pač pravi politik.

Bržan pa...mah, kje se je izgubil.