ALI JE TO MOŽNO? Policisti naj bi vklenili mladoletno dekle, ker ni nosila maske! (FOTO)

Kronika

"Se že dogaja, tudi pri nas," se glasi začetek objave na Facebooku, ki je že množično zaokrožila med uporabniki spleta. Na Vranskem naj bi policaji mladoletnico, ker ni nosila maske, na silo izvlekli iz avtobusa in jo vklenili.

Po družbenem omrežju Facebook je zaokrožila objava, da naj bi voznik poklical policijo, ker mladoletnica ni nosila maske na avtobusu. Punca naj bi se identificirala policiji, vendar naj bi jo kljub temu na silo zvlekla z avtobusa in jo vklenili.

SE ŽE DOGAJA, TUDI PRI NAS❗❗❗ Jutri, pojutrišnjem je to lahko VAŠ OTROK❗ Kopirano od prijateljice ????❤️ MLADOLETNA...

Posted by Romana Brzin on Tuesday, September 22, 2020

Na dogodek se je na svojem Facebook profilu odzvala tudi vklenjena najstnica, ki je ob videu zapisala: "Ker ne nosim nikamor maske, so me policaji na silo izvlekli iz avtobusa, vrgli na tla in vklenili zaradi maske. Ljudje, prosim vas, zbudite se, kar smo do zdaj gledali po FB po drugih državah, ko napadejo ljudi, ker ne nosijo maske, se je to zgodilo v naši preljubi Sloveniji. Voznik, ki me je prijavil, je pa zbežal, ni se mi niti predstavil. Sem dijakinja, ki se borim že od samega začetka, da dihamo svobodno. Odlok, hišni red, priporočila niso zakon! Nimajo vam pravice dati kazni."

Oglasil se je še en uporabnik tega družbenega omrežja z enakim video posnetkom, kot ga je objavila ona. Zapisal je, da jo osebno pozna in da je dekle policiste na avtobusu lepo prosila, če lahko počakajo pet minut, da bo prišla njena mama, ki jo je že pred tem poklicala. "Ne – lisice in zunaj na silo na tleh vklenit mladoletnega otroka … Dekle je poškodovana in v šoku," je zaključil svojo objavo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  23 .09. 2020 ob  02: 07
14
Še ena razvajena mula brez pameti. Kaj pa pravica ostalih , ki želijo biti zaščiteni?
Ištrijan |  22 .09. 2020 ob  23: 55
22
Na Siolu so malo bolj podrobno pojasnjene okoliščine. Očitno da je bila mala dolgega jezika in je hotela bit "zelo pametna". Kar pa pri vsem tem najbolj skrbi (kar žal ni redek primer) je to, da smrkljo pri njenem početju: jezikava, nesramna, "pametna",...tudi do policistov, zagovarjajo njeni starši. Namesto da bi ji dali dve vzgojne, ampak za to so očitno že krepko zamudili rok!!!
Posta |  22 .09. 2020 ob  23: 09
-7
Mamica ne bo pomagala ko bo pod respiratorjem. Otroka naj raje poduči, kako naj nosi masko, da ne prinese kaj domov. Ko bos zbolela ne bos več dihala svobode deklica.
Invalid boš , za ves preostanek življenja.
Žalostno, da se nekateri še vedno ne zavedajo resnosti situacije. Za to je kriva naša vlada, ki je bistveno prepozno ukrepala. Sankcije za ne nošenje mask bi morale biti že od začetka
pandemije. Z misnistrico za šolstvo pa dol. Ta pa ima še manj pameti kot otroci. Tisti ki dela na področju šolstva- z otroki , bi moral imeti vsaj malo avtoritete najprej do sebe.
Odstopi. Nikakršen vzgled nisi. Nisi sposobna opravljati svojega dela,in nisi vzgled zato nisi primerna da zastopaš šolstvo. Sram te bodi.. Pa vse tiste ki so bii i tam brez maske jih je potrebno oglobiti, in to oreng, denar pa nameniti zdravstvu.
Falco |  22 .09. 2020 ob  21: 39
-7
Sej kot vidim ona je pravilno reagirala, ampak tudi policisti so pravilno reagirali.
Vse skupaj super