ALI 17-LETNICO IZ TRSTA NEKDO SKRIVA? "Vem, kje je, hočem 5000 evrov v bitcoinih"

Kronika

Včeraj smo poročali, da je v Trstu pogrešana 17-letnica. Neznano kam je v ponedeljek dopoldne izginila Allegra Casizzone, ki je v domu, ki si ga deli z materjo, pustila telefon brez sim kartice, iz stanovanja pa je istočasno izginila večja vsota denarja. Prve ugotovitve nakazujejo, da dekle ni zapustilo Trsta, prevladuje sum, da jo nekdo gosti oziroma skriva.

Allegra bi lahko bila gostja pri nekom, piše portal Trieste Prima. Iskanje je skoncentrirano na območju tržaške pokrajine, za 17-letnico, ki je izginila v ponedeljek, pa še vedno ni sledi. Iz mobilnega telefona je bila odstranjena sim kartica, zapuščena v stanovanju, kjer živi z materjo in od koder je izginilo okoli 3000 evrov. "

"Nimamo razloga, da bi verjeli, da je zapustila mesto," po prvih opravljenih dejavnostih ugotavljajo preiskovalci. Prijatelj je poročal o Allegrini želji, da bi se "malce odklopila od družbenih omrežij".

Takoj po prijavi, ki jo je mati predložila deželnemu poveljstvu karabinjerjev, je prefektura sprožila načrt za iskanje pogrešanih oseb. Allegrin oče in njegova partnerica, ki živita v Neaplju, sta na Instagramu objavila video poziv. In ravno prek družbenih omrežij je policija prišla do nekaterih "sumljivih stikov", ki jih zdaj pregleduje.

Eden od uporabnikov Instagrama naj bi sporočil, da ve, kje se nahaja Allegra. "Vem, kje je, hočem 5000 evrov," je zahteva, ki jo je sporočil, piše Trieste Prima.

Obstaja tudi več dvomov glede aktivnosti Allegrine mobilne številke. A te niso nujno vezane na čas po dekletovem izginotju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  27 .07. 2022 ob  13: 30
Predlagam, da namesto takih člankov raje začnete objavljati pozive vladi, da spremeni politiko do Ukrajine in nam vrne nazaj kar nam pripada. Predvsem naj nehajo podpirati tistega komedijanta.