ALARM PRIKLICAL POLICISTE V CENTER KOPRA: Kaj se dogaja v banki Intesa Sanpaolo?

Kronika

V banki Intesa Sanpaolo v središču Kopra se je pred nekaj minutami sprožil alarm. Na kraj dogodka so nemudoma odhitele policijske patrulje. Kaj se dogaja, smo se pozanimali na Policijski upravi (PU) Koper.

Kot nam je povedal David Iskra s PU Koper, so policisti, kot je to v navadi v takih primerih, po sprožitvi alarma odhiteli na Pristaniško ulico, v prostore banke Intesa Sanpaolo. "Policisti ravno opravljajo ogled kraja dogodka in iščejo vzrok sprožitve alarma," je dejal Iskra. Kot nam je še zatrdil, vzrok sprožitve alarma ni bil rop.

NAPAD ŠTIRIH KANGALOV V BONINIH: "Če bi bila zraven mama mladičev, se danes najbrž ne bi pogovarjali"

Obalo v teh dneh pretresa zgodba o napadu štirih mladičev anatolskih ovčarjev na domačinko v Boninih. Kljub poškodbam, zaradi katerih je pomoč poiskala na urgenci, dogodek pa še pred tem prijavila policiji, so pristojni ocenili, da gre za lažje telesne poškodbe. Državna tožilka je naročila, da se zadevo obravnava kot prekršek.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  27 .12. 2019 ob  22: 32
Vcasih mi ni blo jasno kako lahko nekdo oropa banko,zdej ko sem videl kako so modernejse narejene me niti ne preseneca...
Kot da igramo briskolo.
Tam je ena miza pet stolov okoli,lahko bi vzel krizanko z sabo za resevat,sodoku...clovek ne jezi se,pet v vrsto.Kje je kaksen klovn kot v mcdonaldsu za zabavat otroke med tem ko cakas v vrtsti?!
Italijani ja....