AKCIJA MESECA FEBRUARJA VRTNARIJE MARJETICE KOPER: 10-odstotni gotovinski popust na sadike ribeza, malin in borovnic

Koper

V Vrtnariji Marjetica Koper so za vas pripravili pestro izbiro sadik različnih sort ribeza, malin in borovnic po zelo ugodnih cenah in z dodatnim 10-odstotnim gotovinskim popustom.

V plodovih jagodičevja se skriva pravo bogastvo vitaminov, mineralov in antioksidantov pomembnih za naše zdravje in dobro počutje. Še v tako majhnem domačem vrtu se lahko najde kotiček za zasaditev teh zakladnic hranljivih snovi.

Zato ne zamudite posebne ponudbe Vrtnarije Marjetica Koper, kjer vam nudijo poseben 10-odstotni gotovinski popust na sadike ribeza, malin in borovnic vse do konca meseca februarja in si tako zagotovite domači vir vitaminov in mineralov.

Strokovno usposobljeni ter izkušeni vrtnarji in vrtnarke Vrtnarije Marjetica Koper vam bodo s strokovnimi nasveti pomagali pri izbiri pravilne sorte glede na sestavo in lego terena ter ustreznih substratov in gnojil, da bodo rastline obilno obrodile.

NASVET VRTNARJA: Zimsko-pomladni čas je najprimernejši za sajenje jagodičevja, saj rastline v tem času počivajo in zasaditev ne vpliva na njihovo rast. Pri zasaditvi moramo biti pozorni na primeren teren ter uporabo ustreznih substratov in gnojil.

Deli novico: