AGRARIIN NATEČAJ 'NAJ DOMAČ IZDELEK SLOVENSKE ISTRE 2022': Sodelujte in osvojite odlične nagrade

Koper

Vabljeni k sodelovanju na Agrariinem natečaju 'Naj domač izdelek slovenske Istre 2022'. Kako sodelovati, kakšne so nagrade in vse ostale informacije najdete v članku.

KDO LAHKO SODELUJE?

Na natečaju lahko sodelujete vsi tisti, ki imate prijavljeno kmetijo oziroma imate KMG-MID in pravne osebe. Na natečaju lahko sodelujejo samo izdelki, ki še niso v prodaji v trgovinah in na spletu.

Na natečaj se lahko prijavijo TRI kategorije izdelkov:

1. kategorija: vložnine zelenjave (osnovna surovina mora biti slovenskega porekla),

2. kategorija: vložnine in namazi iz sadja (osnovna surovina mora biti slovenskega porekla),

3. kategorija: kisi iz grozdja (surovina mora biti slovenskega porekla).

KAKO LAHKO SODELUJETE?

Sodelujoči prinesete ali pošljete po TRI vzorce vsakega prijavljenega izdelka (skupno vsaj 750 g ali 750 ml) na naslov: KZ Agraria Koper, z.o.o., Ulica 15. maja 17, 6000 Koper, (tajništvo) s pripisom za AGRARIIN NATEČAJ 'NAJ DOMAČ IZDELEK SLOVENSKE ISTRE'.

Vzorci morajo biti oddani oziroma morajo prispeti na zgoraj navedeni naslov do vključno 1. oktobra do 15.00.

Poleg vzorcev mora sodelujoči izpolniti PRIJAVNICO in jo priložiti k izdelkom, s katerimi se prijavlja na natečaj.

NAGRADE

- Najboljši izdelek je tisti, ki prejme največ točk iz vsake kategorije in je zmagovalni izdelek v svoji kategoriji.

- Nagrado prejme po en zmagovalni izdelek iz vsake kategorije.

- Nagrada za najboljši izdelek iz 1. kategorije: vložnine zelenjave (surovina mora biti slovenskega porekla) je *oglaševalsko-prodajni paket, ki ga podarja KZ Agraria Koper.

- Nagrada za najboljši izdelek iz 2. kategorije: vložnine in namazi iz sadja (surovina mora biti slovenskega porekla) je *oglaševalsko-prodajni paket, ki ga podarja KZ Agraria Koper.Ž

- Nagrada za najboljši izdelek iz 3. kategorije: kisi iz grozdja (surovina mora biti slovenskega porekla) je *oglaševalsko-prodajni paket, ki ga podarja KZ Agraria Koper ter naziv ŽUPANOV KIS.


*Oglaševalsko-prodajni paket KZ Agraria zajema

1. Grafično oblikovanje etikete za izdelek s pripisom zmagovalni izdelek na Agrariinem natečaju 'NAJ DOMAČ IZDELEK SLOVENSKE ISTRE 2022' pod pokroviteljstvom (in z logotipom) KZ AGRARIA KOPER.

2. Analiza hranilnih vrednosti izdelka.

3. Podpora pri urejanju potrebne dokumentacije za plasiranje izdelka v prodajo (na primer pomoč pri registraciji obrata, dopolnilne dejavnosti).

4. Plasiranje izdelka v vse prodajne enote Kmetijske zadruge Agraria za obdobje 12 mesecev (prodajne cene in prodajni pogoji morajo biti soglasno doseženi, sicer se plasiranje ne izvede).

5. Agraria dobi ekskluzivo prodaje zmagovalnega izdelka za dobo 12 mesecev.

6. Priprava fotografskega gradiva za namene oglaševanja izdelka, ki ga lahko uporablja tudi nagrajenec za lastno oglaševanje.

7. Radijsko oglaševanje izdelka: paket 40 x 15 sekundni oglas na najbolj poslušanem radiu na Obali – Radio Capris (oglas se tvori tako, da usmerja kupce k nakupu zmagovalnega izdelka v poslovalnice KZ Agraria Koper).

8. Oglaševanje na družbenih omrežjih FB/IG v zagonskem obdobju treh mesecev, ki zajema šest objav na družbenih omrežjih, od tega štiri plačane objave v skupni vrednosti 120 evrov, in dve nagradni igri.

9. Izdelava video recepta, ki se uporabi v skupne oglaševalske namene in ga nagrajenec lahko uporabi za svoje lastno oglaševanje (v videu morata biti izpostavljena oba logotipa nagrajenca in KZ Agraria, video recept izdela KZ Agraria).

RAZGLASITEV NAGRAJENCEV

Rezultati bodo razglašeni v nedeljo, 9. oktobra, na glavnem prizorišču sejma Dnevi kmetijstva slovenske Istre. Nagrade bo podelil predsednik Kmetijske zadruge KZ Agraria Koper in predstavnik Mestne občine Koper.