AGRARIA KOPER ZAPOSLUJE: Iščejo novega sodelavca za delo v rastlinjaku

Koper

KZ Agraria Koper objavlja razpis za delovno mesto Delavec v rastlinjaku (m/ž). Iščejo zanesljivo in motivirano osebo, ki bi se pridružila prijetni ekipi sodelavcev. Delo poteka v lepem okolju, zunaj v naravi in v rastlinjakih.

Delovno mesto obsega pripravljanje rastlinjakov in osnovnih sredstev za pridelavo vrtnin in sadik; odgovorno izvajanje vseh enostavnih in zahtevnih del pri agrotehničnih ukrepih pri pripravi vrtnin in sadik in proizvodnje po navodilih nadrejenega; razvoz in dostava blaga; upravljanje in poznavanje specialnih strojev v proizvodnem procesu; vzdrževanje reda in čistoče v Centru za pridelavo vrtnin in sadik ter nakladanje, razkladanje in pospravljanje blaga in sadik.


Pričakujejo odgovornost, urejenost, samostojnost, samoiniciativnost; vozniški izpit B kategorije in zaključeno vsaj III. stopnjo izobrazbe.

Zaželene so izkušnje z delom na vrtu, kmetiji ali pri urejanju vrtov/parkov in veselje do dela v naravi ter s sadikami in vrtninami.


Nudijo zaposlitev za določen čas treh mesecev z možnostjo podaljšanja, varno, stabilno in dinamično delovno okolje ter delo v ekipi odličnih sodelavcev. 


Prijave sprejemajo na: kadrovska@agraria-koper.si. Rok za prijavo je 25. januar 2024.