AFERA 'PRETEP GUBERCA': Oglasil se je Maks Godina in povedal to!

Koper

Po aferi, v kateri naj bi hrpeljski gradbinec Maks Godina za veliko nagrado naročil pretep koprskega podjetnika Anteja Guberca, se je na nas obrnila odvetnica prvega. Poslala nam je izjavo njenega klienta, ki zadeve sprva ni nameraval komentirati. Njegov odziv objavljamo v celoti.

"Čeprav glede na fazo kazenskega postopka nisem nameraval komentirati zadeve in tudi zaslišanja niso bila javna, sem po odmevnem medijskem nastopu glavne priče, Boška Županovića, zaradi zaščite svojega dobrega imena in imena družbe primoran podati komentar," uvodoma navaja Godina.

V nadaljevanju pa je predstavil svojo plat zgodbe: "Trdim, da je bila s strani Boška Županovića predstavljena vsebina namenjena prav pritegnitvi medijev, ki jim je bila s tem na pladnju ponujena odmevna novica, ki se res bere kot prava primorska mafijska kriminalka. Kako kredibilna je, pa jasno kažejo številne pretekle kazenske ovadbe zaradi poslovnih goljufij in prevar zoper g. Županovića. Hkrati je več kot očitno, da so takšne javne predstave, ki kažejo g. Anteja Guberca kot žrtev prav v njegovem izključnem interesu, saj meni in moji družbi kot njegovemu konkurentu krnijo ugled in mi povzročajo poslovno škodo."

"Vse očitke in natolcevanja zato ostro zanikam in sem prepričan, da bom svojo nedolžnost dokazal tudi na sodišču – kjer bi vse navedbe v tej fazi postopka tudi morale ostati. Zakaj niso in komu je to v interesu, pa naj presodi vsak sam," je zaključil Godina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  09 .03. 2024 ob  22: 38
-6
V dolini tihi je vasica mala...
JKDWingChun |  09 .03. 2024 ob  05: 26
12
Pjero ma kaj blodiš? Imam familijo na Brkinih in sploh ni tko kot si napisal. Tako da ne vem komu si se moral ti zamerit da imas take misli. Ne krast zelja in krompirja gori pa kantine tudi ne izoraznit..pa žene drugih pusti na miru pa te ne bo noben ganjal s puško hahahahaha
Pjero Panin |  08 .03. 2024 ob  19: 19
-15
Mah glede na to da je cistokrven brkinc nebi reku dvakrat.
Gor je cisto normalno da ti nekdo grozi da te bo z pukso ustrelu :-)))
Martin Kacur |  08 .03. 2024 ob  17: 07
24
Po faci sodeč ta tip nebi plačal niti kave kaj šele 100.000 €.
hribi |  08 .03. 2024 ob  14: 02
-38
Vse kar je bilo napisano samo potrjuje, da je uporabljal te mafijske prijeme. Njegovi odvetnici bi svetoval, da naj bi bila raje tiho kot napisati tako sranje.