TI ZNESKI VAS BODO SEZULI! Koliko italijanska mladina porabi za oblačila (VIDEO)

Svet

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavil videoposnetek uporabnika Paninaro, v katerem Vladislav Kirillov raziskuje, koliko denarja za oblačila, obutev in modne dodatke porabi italijanska mladina. Zneski vas bodo šokirali!

Videoposnetek raziskuje, kako se oblačijo italijanski najstniki in predvsem, koliko za svoj 'outfit' zapravijo. Kot je zapisal uporabnik Paninaro, slog današnje mladine izraža "veliko denarja in malo okusa". Fantje v videoposnetku predstavijo svoj slog oblačenja in cene posameznih kosov oblačil, obutve in modnih dodatkov. Skupek denarja, ki so ga zapravili za svoj videz, vas bo sezul!

Najmanj je za svoj slog porabil Davide, in sicer 275 evrov, največ pa Federico, ki je za to, da izgleda kot si želi, porabil vrtoglavih 4020 evrov. Fantje so za navadno majico s kratkimi rokavi pripravljeni dati tudi 300 evrov, le da je prave znamke. Za puloverje jim je nekaj povsem običajnega zapraviti več sto evrov, ravno tako za pasove ali torbe. Za športno kapo jim ni težko plačati 200 evrov, 100 so jih celo pripravljeni dati za bombažne nogavice – seveda morajo biti znamke Gucci. Za lahek, predvsem pa moden korak v športnih copatih Christian Louboutin je eden izmed njih odštel neverjetnih 1890 evrov. Oziroma, bolje rečeno, vse so plačali njihovi starši. Ali denar pomeni tudi okus, pa presodite sami.

OUTFIIT a MILANO dei TEENAGERS odierni

Negli anni 80 noi lo chiamavamo PAN LOOK, ecco invece degli OUTFIIT a MILANO dei duemila ... tanti soldi e forse poco gusto nell'abbinamento e nell'accostamento, ma i tempi cambiano, erano forse meglio i PANINARI con i loro Status Symbol ?! Intervistatore: https://www.instagram.com/vladislavkirillov/

Objavil/a Paninaro dne Nedelja, 15. september 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
porkamalora |  18 .09. 2019 ob  23: 24
No v Italiji vsake toliko kakšnemu srečnežu nove čevlje tudi podarijo - firmate "Italcementi".
Erazem |  18 .09. 2019 ob  14: 31
In sedanja generacija "novinarjev". Ti, ne tej.
Kukuruz |  18 .09. 2019 ob  14: 24
Bodoca generacija na limitih in kreditih...