JU JE KDO VIDEL? Pogrešajo mladoletnico in hrvaškega državljana

Kronika

Svojci pogrešajo mladoletno Mileno Zogović iz Ljubljane. Visoka je približno 165 centimetrov, srednje postave in ima temno rjave dolge lase. Da jo pogrešajo, so policiste policijske postaje Moste obvestili v sredo, pogrešano pa so nazadnje opazili v okolici Sostrega. Policijo pa so danes obvestili tudi o pogrešanem 74-letnem Albertu Iviću, državljanu Avstrije in Hrvaške. Od doma v Avstriji je odšel pred tremi tedni, v sredo pa je vstopil v Slovenijo. Oblečen je v majico s kratkimi rokavi rdeče barve, kratke hlače in obut v natikače. Kdor bi o pogrešanem kar koli vedel, naj o tem obvesti policijo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je oblečena v črno majico s kratkimi rokavi z belim napisom Calvin Klein, v bele pajkice z napisom Adidas in obuta v bele natikače. Pri sebi ima torbico znamke Gucci.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, da podatke sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Moste (01 586 76 00), interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Policijo pa je v zvezi z izginotjem 74-letnika občanka danes obvestila, da je v sredo zvečer v Podpeči ob Dravinji, v bližini njene stanovanjske hiše, opazila parkirano osebno vozilo znamke Škoda Fabia in starejšega moškega, ki je deloval zmedeno in peš odšel v smeri Zbelovega. Danes zjutraj je ob vozilu našla dokumente na ime Alberto Ivić in korekcijska očala ter o tem obvestila policijo.

Vse, ki so ga opazili, policija prosi, naj jih o tem obvestijo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenske Konjice 03 757 57 50 oziroma na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 12 00, so zapisali na Policijski upravi Celje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija