DO NEDELJE BO MRZLO IN VEČINOMA SUHO: Kdaj lahko pričakujemo snežinke?

Obala

Danes in jutri bo vreme pretežno oblačno, ponekod po Sloveniji bo občasno naletaval sneg, na Primorskem pa bo pihala burja. Na Obali in v slovenski Istri bo danes in v petek zelo malo padavin. Nekaj dežnih kapelj bomo imeli predvsem ob morju, v zaledju pa bodo ujeli tudi kakšno snežinko. Marsikje v slovenski Istri bo dan minil brez padavin, napoveduje Valter Grizančič z vremenskega portala Ciklon.si. Sneg bo naletaval predvsem v osrednji in južni Sloveniji. Temperture bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 6 stopinj Celzija.

Vreme v slovenski Istri se bo v soboto zjasnilo, a topla oblačila bodo obvezna, saj bo mrzlo. Ponovno se bo pooblačilo v nedeljo popoldan, v noči na ponedeljek in v ponedeljek zjutraj pa lahko pričakujemo padavine. Deževalo bo, pa tudi snežilo, še napoveduje Grizančič.

Biovreme: Vremenski vpliv bo obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli vremensko pogojene težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Spanje bo moteno. Priporočeno je dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večja previdnost.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija