71-LETNIK POSKRBEL ZA ŠOV NA IZOLSKI URGENCI: Najprej je zanj poskrbelo zdravstveno osebje, nato še policisti

Koper

Včeraj popoldan je moški v Splošni bolnišnici Izola priredil šov. Na urgenci so ga obravnavali okoli 18. ure, ko so ga oskrbeli pa se je pričel nedostojno vesti in ni želel zapustiti zdravstvenih prostorov. Policisti so 71-letnemu moškemu, ki se ni umiril niti po prihodu policistov na kraj, odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog, so zapisali na koprski policijski upravi (PU).

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 172 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine ter eno nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

V Izoli je nekdo ukradel skuter znamke Piaggio tip Zip25, reg. št. KP 1R-M6, temno sive barve, vreden 1000 evrov.

V Kopru so ob 20.45 zasegli osebni avto 28-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Alkohol v prometu

Policisti so poostreno nadzirali promet. Ustavili so 53 voznikov in jim odredili preizkus alkoholiziranosti, eden je bil pozitiven. Vozniku so izdali plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 22 ilegalnih prehodov državne meje: v Bertokih enega državljan Irana, v Novokračinah štiri državljane Kube, pri Zazidu tri državljane Afganistana in dva državljana Pakistana, pri Zazidu sedem državljanov Turčije, v Kopru pet državljanov Sirije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  24 .12. 2021 ob  23: 46
Lopov mi ne more prit z izvijacem not,policija ne z ovnom da razbije vrata,niti kljucavnicar nima znanja dol v mestu da bi vedu kako odpret kljucavnico...
Edino kar sem paranojicen da ne zgubim kljuce in pol se jst ne bom mogu prit not