51-LETNICI LEPOTA POVZROČA PREGLAVICE: "Še lepša sem kot pred 10 leti in ženske me zaradi tega ne prenesejo" (FOTO)

Trendi

"Težko je biti lep, še lepša sem kot pred 10 leti in ženske me zaradi tega ne prenesejo," je povedala TV producentka, novinarka in pisateljica Samantha Brick. Ko je odkrito spregovorila o nevarnostih lepote in o tem, kako jo druge ženske sovražijo zaradi nje, je sprožila plaz ogorčenja.

Samantha je pred desetimi leti zapisala, da je druge ženske pogosto ne marajo zaradi njene samozavesti. Milijoni ljudi so jo takrat napadli in ji rekli, da se jim sploh ne zdi privlačna, poroča The Sun.

Danes 51-letna Samantha, ki je med drugim sodelovala tudi v Big Brotherju slavnih, še vedno trdi isto, in sicer da jo ženske sovražijo zaradi njene lepote.

Povedala je, da je svojemu možu Pascalu Rubinatu, upokojenemu mizarju, še vedno všeč na isti način, kot mu je bila včasih. "In očitno sem tudi drugim moškim všeč," je poudarila in razložila, da večinoma hodi peš in vsak teden jo ustavi voznik ter jo občuduje.

"Tudi voznik avtobusa mi pravi, da mu moj nasmeh polepša dan. Nisem se zredila kot mnoge ženske mojih let, zahvaljujoč vsakodnevni jogi in meditaciji," je pojasnila Samantha.

Čeprav trdi, da je fizično lepa, so po njenih besedah njeni glavni atributi ​​očesni stik, nasmeh in zanimanje za ljudi. Za tiste, ki jo kritizirajo, pa ima vprašanje: "Zakaj se ne bi zgledovali po meni? Navsezadnje vam to lahko pomaga, da postanete tako lepi, kot sem jaz."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  24 .04. 2022 ob  17: 19
10
blagor njej, da se tako ceni, žal je čisto povprečna in precej domišljava