46-LETNI VEGAN OBSEDEN Z VEČNO MLADOSTJO: Vsak dan zaužije 111 tablet, v projekt je vključil tudi sina (FOTO, VIDEO)

Trendi

46-letni tehnološki mogul in biotehnolog Bryan Johnson je znan po svoji obsedenosti z zdravjem in neustrašnem prizadevanju za doseganje večne mladosti. Vsak dan zaužije kar 111 tablet, pri čemer sledi strogemu režimu, ki ga je poimenoval "Project Blueprint", poroča The Emirates Times. Johnson, ustanovitelj podjetja Braintree Venmo, se je odločil slediti svojemu projektu pod vodstvom mladega zdravnika za pomlajevanje, Oliverja Zolmana.

Vsakodnevno rutino 46-letnika zaznamuje tudi veganska prehrana, ki vključuje mesečno zaužitje približno 30 kilogramov zelenjave. Johnson svoje zdravstveno stanje natančno spremlja, opravil je že več kot 33 tisoč posnetkov črevesja, da bi ostal informiran o svojem zdravju. Vstajanje ob petih zjutraj, vsakodnevna vadba in obroki s skupno 1.977 kalorijami na dan na prispevajo k njegovemu trudu za dosego biološke starosti 18 let.

View this post on Instagram

A post shared by Zero (@bryanjohnson_)

Njegov cilj je upočasniti proces staranja in doseči omenjeno biološko starost 18 let, kar se mu po njegovih trditvah že kaže v rezultatih: srce 37-letnika, koža 28-letnika in pljuča 18-letnika. Kljub ekstremnim naporom trdi, da še nikoli ni bil srečnejši. Johnson projekt vidi kot poskus rešitve sveta.

V projekt je vključil tudi 17-letnega sina. Poleg tega je svojo plazmo doniral 70-letnemu očetu. Na njegovem urniku so redne krvne preiskave, kolonoskopije in magnetne resonance, ki dokumentirajo njegov napredek. Johnson skuša dokazati, da telesno propadanje ni neizogibno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  11 .11. 2023 ob  12: 58
haha, kaj drugega še dela, razen, da je tablete, bilda in hodi na preiskave
manemebasat |  11 .11. 2023 ob  12: 50
12
In ko se bo postaral, ne bo mogel iz depresije.
SudoMaGodo |  11 .11. 2023 ob  11: 38
12
in, ko si moraš vseeno lase barvati je to že nek dokaz, da je tvoj projekt vseeno "faliment" :D
SudoMaGodo |  11 .11. 2023 ob  11: 34
danes imate v ZDA trend takoimenovanih "buff billionaries" - zbildanih milijarderjev kjer vidiš bivše nerde (štreberje) a'la' Mark Zuckerberg in Jim Bezos, ki so v svojih petdesetih letih naenkrat postali mišičasti in črni pasovi v kakem brazilskem ju-jitsu ali drugi trendy borilni veščini, ki jo propagirajo razni ideologi moškosti na ameriški način. Zadaj so ponavdi redne injekcije sintetičnega testosterona, ki telo prisilijo, da vzdržuje in povečuje mišično maso v tetih, ko ta pri moškem začne naravno upadati pa cel kup eksperimentalne farmakologije, ki si jo lahko le bogati privoščijo. Tale tip zgoraj je le trend še bolj porinil v ekstrem. Za kaj takega pa moraš že kar konkretno bolehati za narcistično motnjo osebnosti.
vseved |  11 .11. 2023 ob  08: 48
Bolnik vidi poskus projekt kot poskus rešitve sveta?!
Stiv Rivs |  11 .11. 2023 ob  08: 35
13
Ubogi revež.
Še en norec, ki misli prelisičit nekaj milijonov let genetskega razvoja z butastim veganstvom.