37-LETNICA KRADLA V KOPRSKEM TRGOVSKEM CENTRU: Kaznovan tudi njen spremljevalec

Kronika

V Kopru je varnostnik prijel 37-letno žensko iz Novega mesta, ki je v trgovskem centru ukradla več artiklov v skupni vrednosti 235 evrov. Zoper njo bo podana kazenska ovadba. Prav tako so policisti njej in 43-letnemu moškemu, s katerim je bila, izdali plačilni nalog, ker varnostniku nista želela pokazati osebnih dokumentov, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

Kot smo že včeraj poročali, je neznani storilec malo po 12. uri oropal trgovino Mercator v Strunjanu. Storilca policija še išče in prosi za pomoč vse, ki bi imeli kakršno koli informacijo, ki bi pripomogla k izsleditvi storilca.

Zvečer so policisti posredovali v okolici Izole, kjer je bil 36-letni moški nasilen do 39-letne partnerice. Zoper moškega bodo napisali kazensko ovadbo zaradi nasilja v družini, prav tako mu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja oškodovanki.

Sicer pa so policisti PU Koper v zadnjih 24 urah intervenirali v 57 primerih in na številko 113 prejeli 186 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, ter 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali po en rop, nasilje v družini, poškodovanje tuje lastnine, zatajitev in štiri tatvine. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali trikrat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija