30 ODSTOTKOV UGODNEJŠI ODDIH V 2024: Nepozabne počitnice v najlepših kotičkih Slovenije

Slovenija

Bliža se Črni petek (ang. Black Friday), ki vam tokrat prinaša kar 30 % popusta za počitnice ob najlepšem jezeru na svetu v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na Bledu ter ob termalnih vrelcih v Termah 3000 – Moravske Toplice, Terme Ptuj in Zdravilišče Radenci. Izkoristite neverjetne popuste in si zagotovite nepozaben oddih v najlepših kotičkih Slovenije. Poleg omenjenih destinacij vas z izjemnimi popusti pričakujemo tudi v St. Bernardin resortu Portorož in San Simon resortu Izola, kjer vas razvajamo s pristnimi zgodbami slovenske Istre le korak do morja.

Na vseh omenjenih destinacijah skupine Sava Hotels & Resorts se lahko pogrejete v toplih bazenih in savnah ter uživate v lokalno obarvani kulinariki in wellness tretmajih. Med zimskimi počitnicami vas čaka tudi pester animacijski program z gibalnimi igrami in zabavnimi ustvarjalnimi delavnicami. Izjemni popusti veljajo, če rezervacijo naredite do 3. 12. 2023, ugodnosti pa veljajo za bivanje v določenih nastanitvah in terminih od januarja do junija 2024 (popust je na voljo samo v določenih terminih, ki se med nastanitvami razlikujejo).

30 % ugodnejši oddih na obali najlepšega jezera na svetu

Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na pravljičnem Bledu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. Poleg prostornih sob, ki pripovedujejo lokalne zgodbe, se v hotelskih bazenih lahko pogrejete v termalni vodi, v wellnessu pa prepustite alpsko obarvanim tretmaje, ki vas bodo poživili. Za piko na i vas razvajamo še s kulinariko, nad katero bdi chef Simon Bertoncelj, ki je bil za svoje delo nagrajen tudi z Michelinovim priznanjem.

Ulovite Black Friday popuste in si privoščite 30 % ugodnejši oddih na Bledu v določenih terminih od novembra 2023 do vključno aprila 2024 (med vikendom minimalno bivanje 2 noči). Popust velja tudi v času zimskih počitnic, ne spreglejte pa še družinskega bonusa, ki omogoča, da 1 otrok letuje brezplačno!

Zimsko razvajanje  ob termalnih vrelcih

Ni lepšega, kot če se v hladnih dneh pogrejte v termalnih bazenih, uživate v pristni lokalni kulinariki in se razvajate v izbranih wellness tretmajih, ki pripovedujejo zgodbe brezčasne pokrajine. Izkoristite 30 % ugodnejše cene za nepozaben zimski oddih v Termah 3000 – Moravske Toplice, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci. Rezervirajte si nepozaben oddih ob termalnih vrelcih v določenih terminih med 2. januarjem in 30. junijem 2024 in svojim najbližjim pričarajte večne spomine blizu doma. Edinstveni popust za Črni petek velja tudi med zimskimi počitnicami, izkoristite pa lahko tudi prednosti družinskega bonusa, v okviru katerega do  2 otroka lahko letujeta brezplačno.