2CELLOS PONOVNO SKUPAJ: S to priredbo sta obeležila 10. obletnico (VIDEO)

Svet

Na največjih svetovnih odrih sta razprodala koncerte in nastopala s svetovno znanimi zvezdniki. S svojim talentom in nastopom na violončelih sta zrušila meje med glasbenimi zvrstmi. Slavni dvojec Luka Šulić in Stjepan Hauser, bolj znan kot 2Cellos, sta po dveletnem premoru ponovno nastopila skupaj in izdala nov 'komad'. Na 10. obletnico nastanka dua sta navdušila s priredbo dobro poznane skladbe Living on a prayer legendarne ameriške rock skupine Bon Jovi. Posnela sta tudi videospot, ki je že prvi dan na Youtubu nabral več kot 100.000 ogledov.

Luka Šulić in Stjepan Hauser

Ponovno sta izvedla čustveni nastop in pokazala neverjetno virtuoznost. To je prva skupna izdaja po dveletnem premoru. "Skladba ima mistični uvod, ki na čelu zveni res dobro," sta povedala o pesmi. "Preostali del je bil bolj zahteven za to, da sva ga poustvarila na zanimiv način, a komad bo vsekakor na koncertih v živo deloval odlično, sploh njegov zadnji del. Veva, da bodo vsi prepeli zraven."

Svojo uspešno kariero sta začela leta 2011 s priredbo pesmi Michela Jacksona Smooth Criminal, ki je v trenutku postala svetovna senzacija. 2Cellos imata skoraj 1,4 milijarde ogledov in več kot 5,6 milijona naročnikov na Youtubu.

Razprodala koncerte na največjih svetovnih odrih, kot so New York City Radio City Music Hall, londonska Royal Albert Hall, operna hiša v Sydneyju ... Nastopala sta s svetovno znanimi zvezdniki kot so Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hod Chili Peppers, Queens of the Stone Age in George Michael. Za svoj koncert ju je izbral tudi Sir Elton John. S svojim talentom in prepoznavnim slogom igranja na violončelih sta porušila meje med glasbenimi zvrstmi, od klasike in filmske glasbe, do popa in rocka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija