28-LETNIK SE JE NAVELIČAL ČAKATI NA VLAK: Na avtocesto se je podal kar z električnim skirojem

Svet

Osemindvajsetletnik se je v ponedeljek na železniški postaji v mestu Erkelenz v nemški zvezni deželi Severno Porenje - Vestfalija naveličal čakati na vlak in se je na pot s svojim električnim skirojem odpravil kar čez avtocestni odsek. Na srečo nesreče ni povzročil, ne bo pa se mogel izogniti kazni.


Fotografija je simbolična.

Čakanja na vlak naveličani mladi mož je vklopil navigacijo na svojem mobilnem telefonu in ta ga je na njegov cilj vodila čez odsek avtoceste A46. In osemindvajsetletnik je navigaciji brez pomisleka sledil, čeprav lahko po nemških avtocestah vozijo le vozila, ki dosežejo hitrost 60 kilometrov na uro - električni skiro lahko vozi največ 20 kilometrov na uro, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

Nenavadno vozilo sta na avtocesti zaščitila dva voznika avtomobilov, tako da je eden zapeljal pred, drugi pa za skiro, oba pa sta vključila vse štiri smernike. Ob prvem izvozu sta skiro in njegovega voznika tudi pospremila z avtoceste. Tam je moškega pričakala policija, ki je napovedala prijavo. Osemindvajsetletnik je s skirojem po avtocesti vozil okoli sedem kilometrov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija