24 OTROK, PET ŽENA IN SAMO EN MOŠKI: Imajo strog urnik, tudi za seks

Svet

Brady Williams je svetu postal znan, potem ko je pred televizijskimi kamerami razkril, da je poročen s kar petimi ženskami, s katerimi ima skupaj 24 otrok. Kako jim uspe 'zvoziti' skozi dan? Njihovi vsakdanjiki so strogo pogojeni z urnikom, ki ga določi Brady.

Ker jih je veliko, živijo v dveh sosednjih hišah. Nekdanji mormon ohranja tradicijo poligamije in trdi, da vseh pet žensk - Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie in Rhonda - vidi kot svoje sorodne duše. "Živimo v miru, sreči in nikoli nam ni dolgčas," je dejal.

Čeprav je tak način življenja za mnoge nepredstavljiv, je v njihovem kraju v ameriški zvezni državi Utah dobro sprejet - približno 50 do 100 tisoč družin živi tako kot oni.

Uradno je poročen samo s Paulie, medtem ko ima z drugimi ženskami "duhovne zveze". Vsaka od njih je bila vzgojena tako, da je bila ubogljiva in vedno na voljo svojemu možu.

Poleg tega, da so do njega zelo disciplinirane, v obeh hišah velja strog urnik. Brady za vsako od njih določi čas, ki je namenjen seksu. Običajno gre vsak dan opoldne k drugi. Takšen tempo zanj ni naporen in s ponosom trdi, da je "najsrečnejši človek na svetu". Med ženskami naj ne bi bilo ljubosumja - vsaj tako pravi Brady.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija