23-LETNICA POZABILA NA VARNOSTNO RAZDALJO: V strunjanskem drevoredu nalet treh vozil

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 67 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 277 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, pri katerih je nastala zgolj materialna škoda. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, vlom in dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali v šestih primerih, dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem mestu.

V Strunjanskem drevoredu je ob 13.30 prišlo do naleta treh osebnih vozil. Pri prometni nesreči je nastala zgolj materialna škoda. Policisti so 23-letni voznici, ki je povzročila prometno nesrečo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, izdali plačilni nalog.

Vožnja brez dokumentov

Ob 17.36 so policisti v Dolu pri Hrastovljah ustavili 44-letnika, ki je vozil osebno vozilo brez vozniškega dovoljenja, prav tako je je imel na vozilu nameščene registrske tablice, ki niso pripadale vozilu. Vozilo mu je bilo zaseženo, zoper njega pa bo podan tudi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Vlomi in tatvine

V zadnjih nekaj dneh je neznanec vlomil v ladijski kontejner v Luciji. Kaj je ukradel, še ni znano. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Tekom dneva je neznani storilec iz osebnega vozila, parkiranega v Fiesi, ukradel denarnico. Lastnika je s tem oškodoval za približno 500 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Spor mlajših fantov

Ob 21.23 sta se v Kopru sprla mlajša fanta. Zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru so policisti 20-letnemu Koprčanu izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
solinar |  07 .07. 2020 ob  11: 47
Ni pa pozabila na telefon.