Hišni ljubljenčki iščejo odgovorne lastnike!

Koper

V Obalnem zavetišču za zavržene živali (ODPMŽ) v Dvorih pri Svetem Antonu hišni ljubljenčki iščejo stalni dom in odgovorne lastnike, ki bi zanje lepo skrbeli. Vabljeni, da pomagate kosmatincem najti dom, pa tudi, da kakšno uro svojega prostega časa namenite sprehodu s katerim od pasjih prijateljev. Telefonski številki za dodatne informacije sta 041 626 448 in 031 349 823.

VIŠAVČKI

Dom iščejo tri kosmate kepe, dva samčka in ena samička. So mešančki z višavskim terierjem. Stari so dva meseca, nujno potrebujejo toplo zavetje in ljubečo družino. Oddajajo se izključno za notranje bivanje.

BELOČRNI ORI

Ori je kuža manjše rasti, izjemno prikupno in sladko bitijce. Do sedaj je sicer užival ljubezen lastnikov, a bolj slabe življenjske pogoje. Lastniki ga menda ne morejo več imeti, zato čaka na nov dom. Ker mu je v zavetišču zelo hudo in ves čas prosi za pozornost ljudi, si želimo, da bi čim prej lahko odkorakal v varno zavetje.

IZOLSKI DUDAČRKI

Da ne bomo preuranjeni, saj vsi vemo, kako občutljivi in dojemljivi za razne bolezni so mačji dudarji: dva dni se niso počutili najbolje in zavladalo je kar malo panike, danes pa so spet živahni in ugotovili so, da je mleko boljše, če mu primešamo malce konzerve. Zdaj prav pohlepno hlastajo po hrani. Upamo, da jim uspe in čez približno 4 tedne bodo iskali novo varno zavetje.

Deli novico:

POMAGAJTE ŽIVALIM !!!! |  07 .01. 2014 ob  13: 13
PRVO PRAVILO POMAGAJTE ŽIVALIM IN NE GRE ZA CENE. OBVEŠČAM, DA IMATE NAROBE INFORMACIJE TEGA, ĆE JE ZAPUŠČENA ŽIVAL MORATE ODPELJATI VETERINARJA IN OBVESTITE DOGODEK VZROKE NASTALO.
PO ZAKONU JE PLAČA OBČINA NA OBALI ..... TO MORA BITI KOT JE .....
anja |  14 .11. 2013 ob  12: 17
ni zastonj: ce pa ga poberes na cesti ti veterinar teh stroskov ne zaracuna al kaj?
ni zastonj |  14 .11. 2013 ob  11: 39
Če vzamete psa iz zavetišča morete zanga tudi plačat(ceplenje,razglistenje in td?) ;P