Pijani oče do krvi pretepel hčerko

Kronika

Zaposleni v Intersportu je hrvaškim medijem v šoku pripovedoval sceno, kateri je bil priča v torek zvečer. Vse se je zgodilo okrog 21.30 pred vhodom v Mercator v Pulju.

Fotografija je simbolična.

Omenjeni prodajalec je dejal, da je takoj opazil dva zakonca, ki sta vidno pijana vstopila v trgovino. "Prišla sta zakonca in dva otroka. Deklica ima približno dve, fantek pa štiri ali največ pet let. Moški je v trgovino prišel s pivom v roki, njegova žena pa se je krepko opotekala. Čez pet minut je sledil šok. Moški se je spravil nad hčerko in jo tako pretepel, da je bila vidna kri na njenem obrazu in tudi na tleh. Mislim, da ji je samo s prvim udarcem razbil zobe," je za Glas Istre povedal prodajalec.

Potem ko je deklico pretepel, jo je moški postavil v otroški voziček, ki ga je pustil pred vhodom. Odšel je nazaj v notranjost trgovine, kjer je z ženo nadaljeval nakupe. K deklici je pritekel njen bratec, nato pa še zaposleni v Intersportu, ki so ubogo deklico nekoliko oskrbeli. Zaposleni so takoj poklicali varnostno službo, ki je bila na kraju dogodka v dveh minutah. 

Varnostniki so zakonca vrgli iz trgovine, vendar sta se ta čez 10 minut vrnila in dejala, da je deklica padla. "Nismo mogli verjeti temu, kar smo slišali. Seveda smo rekli, da ni bilo tako, in pričakovali, da bodo skupaj z otroki počakali na prihod policije. Oni na vse skupaj sploh niso reagirali," je dejal eden od prodajalcev.

Najhuje pa je, da bo nasilnež ostal nekaznovan. Varnostna služba namreč ni poklicala policije, ampak je celo družino izpustila, kar so zaposleni izvedeli kasneje. Šlo naj bi sicer za par iz Poljske ali Slovaške, star približno 30 let. 

Andrej |  13 .09. 2013 ob  10: 43
Zašto mu nisi slomio noge
Tam |  12 .09. 2013 ob  22: 32
Za moje pojme so tej varnostniki, ki so starše pustili da grejo proč, lih toliko krivi kot oni. Kdo ve koliko udarcev bosta morala zdaj ta boga otroka še preživeti.
ma kaj to sploh objavljate... |  12 .09. 2013 ob  19: 50
da mu j. mat .... pa tudi tej jaki branitelji Hrvatski... Knock Out s prve sredi tergovine !
strup |  12 .09. 2013 ob  15: 43
Z veseljem bi mu popravil obraz.