V "Šoltesovi" stranki za predsednika tudi Cerar ml. in Pirc Musarjeva

Po poročanju spletne strani Pozareport.si naj bi se v novoustanovljeni stranki Igorja Šoltesa trije kandidati potegovali za mesto predsednika. Boji kakopak potekajo v ozadju.

O nastanku nove stranke okrog nekdanjega predsednika računskega sodišča, ki se začenja ravno v Kopru, smo na Regionalu že pisali. Na dan pa so prišle podrobnosti, ki pravijo o tem, da čeprav je bilo registrirano le društvo, bo to skoraj zagotovo postala politična stranka. In čeprav je iniciator vsega Igor Šoltes, naj zanj predsedniški stolček ne bi bil povsem samoumeven. 

Pozareport.si piše, da sta kandidata še dva, pravnik Miro Cerar in informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar. Če se je Cerar pripravljen umakniti iz boja za prvi stolček v stranki, pa to ne velja za Pirc Musarjevo, ki bo prihodnje leto zaključila svoj mandat in zaradi tega menda precej frenetično išče nove funkcije, še piše Požareport.si. 

La fotušek |  05 .09. 2013 ob  16: 59
Pa pravi wi need more time.....
trio |  05 .09. 2013 ob  16: 26
porko dio
Opazovalec |  05 .09. 2013 ob  13: 19
-1
"Veliki rešitelji"!!! Kolikor je meni poznano so prav te obrazi, del te iste elite, ki nas je pripeljala do sem kjer smo ( pred bankrotom ).
To pa so osebe ZASEBNEGA prava. |  05 .09. 2013 ob  13: 16
-1
Osebam zasebnega prava v Sloveniji nič ne moreš. Prestopajo po zasebnih in internih dogovorih in si obetajo velike denarje, to je to.
Čeprav se sliši čudno, je ravno v tem velik čar - politiki so kot slovenski nogometaši. Povsot megla - kar se tiče denarja.
S prestopi se da dobro zaslužit.
Ne da pa se zaslužit seveda v Sloveniji na takšen (pošten) način. Da je zadeva zamegljena pa gre zasluga ravno zgoraj naslikanim snovalcem Zakonov.
Če bi bili pošteni bi moralo biti tako:
Matični klub bi bil upravičen do 0.5 odstotka prestopnega zneska, ki se bo povišal še glede na obdobje, ki ga je igralec v tem klub preživel.
Ostali, ki pritaknejo svoj lonček, ko nastopi izplačilo, so zagotovo še razni agenti, odvetniki, ki so uredili potrebne papirje in seveda država, ki si lahko ob tako donosnem poslu obeta lep zaslužek.
Nogometaši pa še vedno niso največji športni bogataši, saj tam kraljujejo igralci golfa, ameriškega nogometa, košarke....
Take zadeve so zelo donosen posel.
Rajši oni |  05 .09. 2013 ob  13: 02
kot pa jankoviči, popoviči mišiči in podobni.
palinko |  05 .09. 2013 ob  12: 10
naši rešitelji se zbirajo
škoda da vsi prihajajo iz javnega sektorja
verjetno v javnem sektorju zmanjkuje denarja pa si iščejo honorarne zaposlitve
Čisto v redu je to |  05 .09. 2013 ob  11: 37
dobre kombinacije!
Lole |  05 .09. 2013 ob  11: 01
-2
Zdaj bomo sigurno na pravi poti. Šoltes nečak Edvarda Kardelja kateremu gre zahvala da je Savudrija Hrvaška.
Dobro je vedeti a ne??
V Kopru |  05 .09. 2013 ob  10: 54
V Kopru pa Polka Boškovič in Loredan Bašič .... še kaj dodati?? Kozlanje....