1. JANUARJA SPREMENJEN PROMETNI REŽIM V PORTOROŽU: Na delu ceste Obala bo veljala popolna zapora

Piran

Občina Piran vabi, da se jim v ponedeljek, 1. januarja, v sklopu prazničnih prireditev Morje zimskih doživetij pridružite na dogodku na Trgu prekomorskih brigad. Ob 17. uri bo na sporedu koncert Alexije, ob 18. uri pa ognjemet.

Ker pričakujejo povečan obisk obeh prireditev, vas želijo predhodno obvestiti, da bo v času od 16. do 20. ure na delu ceste Obala, natančneje od križišča s Koprsko cesto do križišča s Prečno potjo, urejena popolna zapora prometa. Ta ukrep je namenjen zagotovitvi varnosti vseh obiskovalcev in obiskovalk.

V času popolne zapore bodo avtobusi mestnega in primestnega prometa v Portorož vozili le do glavne avtobusne postaje. Obvoz v smeri proti Piranu in Portorožu bo urejen preko Belega Križa, po Koprski cesti. Prosijo za razumevanje in prilagoditev načrtovanja poti.

Promet bodo urejali redarji, ki bodo dostop na območje popolne zapore omogočali zgolj intervencijskim vozilom (reševalcem, policiji, gasilcem) in prazničnemu vlakcu.

Osebna vozila, ki bodo v času popolne zapore že parkirana na območju zapore, bodo lahko zapustila parkirno mesto, drugim vozilom pa bosta v tem času promet in parkiranje onemogočena.

Obvestilo! Vabljeni na nepozaben začetek leta na Trgu prekomorskih brigad v sklopu prazničnih prireditev Morje zimskih...

Posted by Občina Piran - Comune di Pirano on Srijeda, 27. decembar 2023.

Za lažjo organizacijo prihoda obiskovalcem priporočajo, da osebna vozila parkirajo na javnih parkirnih mestih v Portorožu, urejenih zunaj območja zapore: na parkiriščih pri Kaštelu, nad AP Portorož, ob Hotelu Marko, med obema skladiščema soli, vzdolž ceste Obala ter v garažni hiši Metropol. Dodatna parkirišča bodo na voljo nad Vilo Maria, v Luciji (parkirišča vzdolž ceste Obala, parkirišča na območju TPC-ja in pri športni dvorani v Luciji) ter na makadamskem parkirišču Marine Portorož.

Obiskovalci bodo lahko parkirali tudi v garažni hiši Fornače v Piranu in na javnih parkirnih mestih v Strunjanu, od koder bodo lahko do Portoroža prišli z mestnimi avtobusi ali peš.

Vsem občankam in občanom ter obiskovalcem se že vnaprej zahvaljujejo za strpnost in razumevanje

Deli novico: