20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
02:30
19.10.2018

ZAŠČITITE SVOJO DRUŽINO: Brezskrben dom z varno električno inštalacijo

Povečanje napetosti, ki jo povzroči strela, lahko poškoduje dragocene video ali avdio sisteme za domače razvedrilo, medtem ko lahko nenaden izpad električne energije skrajša življenjsko dobo elektronike. Z novo generacijo elektronskih sistemov za vgradnjo zaščitite svojo družino in vrednosti v vašem domu.

Vsebino omogoča Schneider Electric
10.10.2018 ob 09:06

Oaza miru in tišine, kjer vsak dan uživamo v družbi ljubljenih in ohranjamo naše nezamenljive dragocenost in spomine. Tako bi lahko z enim stavkom najbolje opisali varen dom, kraj, kjer se nahaja vse, kar nam je ljubo.

Ali ste kdaj pomislili, da bi vaš sistem električnih inštalacij lahko ogrozil to varno okolje? Z razvojem tehnologije pričakujemo, da bodo naši električni instrumenti varnejši in da nas bodo zavarovali pred nevarnostjo električnega udara ali požara zaradi napačnih in preobremenjenih električnih inštalacij. Čeprav se lokalni predpisi o varnosti električnih inštalacij še vedno razvijajo, obstaja veliko nevarnosti, na katere bi morali biti pozorni že danes, saj so okvare električnih instalacij običajna pojava in nesreča pogosto pride brez predhodnih opozoril.

Obnovitev doma je pravi čas za preverjanje in izboljšanje vaše električne instalacije. Če se odločite za tak korak, vam lahko Schneider Electric, vodilni svetovni vodja v digitalnem upravljanju porabe energije in avtomatizaciji, pomaga pri varnosti vaše hiše. Pametni izdelki in rešitve podjetja Schneider Electric v vašem domu zagotavljajo tri ravni zaščite.

ACTI 9 miniaturni odklopniki (MCB) zaščitijo vaše električne naprave pred nedovoljenimi obremenitvami in morebitnim nastankom požara. Acti 9 naprave za diferencialno zaščito (RCDs), popularne FID sklopke, bodo vas in vašo družino zaščitile pred nevarnimi posledicami uhajanja električne energije z neposrednim ali posrednim dotikom poškodovanih vodnikov in pokvarjenih gospodinjskih aparatov. Vtičnice z zaščitnimi pokrovi pa so že dolgo obvezen del električnih instalacij v prostorih uporabnikov. Acti 9 naprava za prednapetostno zaščito (SPDs) zagotavlja zaščito občutljivih naprav pred motnjami napajanja in strelo.

Vse te naprave, profesionalno nameščene s strani usposobljenega električarja, so sistem, ki zagotavlja zanesljivo in varno oskrbo z električno energijo.

Tradicija, dolga že več kot 120 let, je jamstvo za kakovost pri ustvarjanju izdelkov, ki so prilagojeni pogojem v najzahtevnejših okoljih, hkrati pa izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in zanesljivosti.

Skozi široko distribucijsko mrežo so izdelki Schneider Electric na voljo v specializiranih trgovinah po vsej Sloveniji, celovito ponudbo pa lahko enostavno raziščete na https://www.schneider-electric.si/sl/.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno