20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
10:11
21.10.2018

PREMIERA IZOLSKEGA FILMA: V njem tudi Rudi Bučar

Danes dopoldne se je v Art kinu Odeon odvila predstavitev novega promocijskega filma Izole in nove celostne grafične podobe Turističnega združenja Izola. V letu 2016 se bodo v združenju namreč osredotočili na digitalno obliko promocije, ki sloni na sodobnih oblikovalskih pristopih.

Uredništvo/Občina Izola
18.03.2016 ob 14:03

Leto 2015 je bilo uspešno leto za izolski turizem. Na Turističnem združenju pričakujejo, da bo tako uspešna tudi turistična sezona 2016. "Skladno s svetovnimi trendi bomo vedno večji poudarek dajali digitalni obliki promocije z uporabo spletnih medijev. Nova grafična podoba, ki jo je pripravila ekipa Zavoda Riiba, pa bo imela ključno vlogo tudi pri grajenju turistične znamke," je po predstavitvi promocijskega filma povedal direktor Turističnega združenja Dean Kocjančič.

Turistična znamka temelji na opornih točkah, ki se v mestu, bogatemu s tradicijo, kulturnimi in športnimi dejavnostmi ter kulinariko, ponujajo kar same. "Izolo predstavljamo kot staro ribiško mesto, čigar podoba, ljudi in utrip je skozi stoletja oblikovalo morje. To je kraj, kjer se lahko obiskovalci povežejo s prebivalci in mestnim utripom, kar zagotavlja odlično turistično izkušnjo," je še povedal Kocjančič. Znamko in njeno zgodbo bodo še dodatno krepili z vsebinami o kraju in ljudeh, ki jih bodo redno objavljali preko spletnih socialnih omrežij in spletne strani. S tem želijo na daljši rok ustvariti trdnejšo povezavo med znamko in krajem ter posledično tudi obiskovalci.

Premiera promocijskega filma

Prvi korak k novi podobi je bila izdelava promocijskega filma, ki je bil danes tudi premierno prikazan. Daljšo in krajšo verzijo filma si lahko ogledate na povezavi: https://vimeo.com/visitizola. Zbrane so v Art kinu Odeon pozdravili tudi igralci, ki so nastopili v filmu in pa fotograf Mitja Božič, ki je to promocijsko zgodbo tudi ustvaril. Dogajanje je z glasbeno točko popestril Rudi Bučar, njegova pesem je namreč tudi del novega izolskega filma.

Predstavniki Zavoda Riiba so nadalje predstavili novo celostno grafično podobo, ki je nastala z mislijo na tradicijo Izole kot obmorskega ribiškega mesta in na osnovi podob, ki se najpogosteje pojavljajo v tem okolju. Kot prvo orodje digitalne promocije so izbrali socialno omrežje Instagram, kjer Izoli (VisitIzola) v slabih treh mesecih sledi že skoraj 2.000 sledilcev.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno