20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
20:41
20.08.2018

NOVA SPLETNA APLIKACIJA ZA IZOLANE: Enostavno in hitro do popravil

V podjetju Komunala Izola, ki upravlja s stanovanji in poslovnimi prostori v lasti Občine Izola, so za potrebe najemnikov vzpostavili novo spletno aplikacijo za oddajo prijav oz. zahtevkov za izvedbo potrebnih popravil.

Vsebino omogoča Komunala Izola, foto: arhiv
13.02.2018 ob 12:16

Glavni namen vzpostavitve aplikacije je zagotoviti natančno evidenco vseh prejetih prijav, hitrejši odziv in hkrati spremljanje aktivnosti za odpravo napak. Doslej so najemniki sporočali oz. oddajali zahtevke za potrebna popravila v najetih prostorih preko telefona, osebno ter po klasični ali elektronski pošti. Z namenom hitrejšega odziva in ciljem, da bi tovrstne prijave imeli evidentirane v enotnem sistemu, ki bi omogočal dovolj pregleden in ažuren vpogled v prejete prijave ter spremljanje aktivnosti v zvezi z reševanjem le-teh, je Komunala Izola vzpostavila spletno aplikacijo, preko katere lahko odslej najemniki enostavno in hitro oddajo svojo zahtevo za odpravo napak oz. poškodb v najetih prostorih.

Omenjena aplikacija je dostopna na spletni strani Komunale Izola: http://www.komunala-izola.si/jom3/index.php/sl/dejavnosti/nepremicnine, pod kliku na napis "Prijava napak (obrazec)".

S pomočjo spletne aplikacije bodo najemniki stanovanj in poslovnih prostorov hitro in predvsem brez dodatnih stroškov lahko sporočili svoje potrebe po popravilih. Z željo, da bi postopoma prešli na izključno informacijsko podprt sistem spremljanja dotičnih prijav, Komunala Izola k uporabi nove spletne aplikacije vabi vse svoje najemnike.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno