20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
20:26
23.10.2018

NOVA PARKIRNA MESTA V IZOLI: Uredili parkirišče za 200 avtomobilov

Komunala Izola je s ciljem izboljšanja ponudbe njihovih storitev za vse obiskovalce in prebivalce Izole v mesecu juliju uredila dodatna parkirna mesta na površini ob nekdanji tovarni Argo v Izoli. Plačljivo parkirišče, z označenim dovozom iz Dantejeve ulice, je delno asfaltirano, delno pa makadamsko in sprejme lahko do 200 osebnih avtomobilov. Na parkirni površini lahko poleg osebnih avtomobilov parkirajo tudi avtodomi in avtobusi, vsi z možnostjo parkiranja za določen čas.

Vsebino omogoča Komunala Izola
29.11.2017 ob 12:40

Povečano parkirišče Argo je pomembna pridobitev za Izolo. Njegova prednost je v ugodni ceni parkiranja in lokaciji, saj je ob turistični marini, pešpoti in od starega mestnega jedra oddaljeno le nekaj minut hoje.

S ciljem razbremenitve parkirnih mest in prometa v starem mestnem jedru, so za to parkirišče pripravili nov cenik in poseben mesečni abonma po ugodni ceni 5 evrov mesečno za fizične in pravne osebe s stalnim prebivališčem oziroma sedežem v občini Izola, za ostale uporabnike parkirišča pa po ceni 10 evrov mesečno. Na voljo bo tudi letni abonma po ceni 50 evrov letno za fizične in pravne osebe s stalnim prebivališčem oziroma sedežem v občini Izola ter 100 evrov letno za ostale uporabnike parkirišča.

Abonma, ki prične veljati s 1. decembrom, je mogoče kupiti vsak ponedeljek, sredo in petek od 9. do 11. ure in od 16. do 18. ure v pisarni podjetja ob parkirišču Lonka v Izoli. Nov cenik parkiranja z abonmaji za parkirišče Argo bo pričel veljati s 1. decembrom.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno