20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
01:45
21.09.2018

GIMNAZIJA PIRAN ODPIRA SVOJA VRATA: Pokukajte v živahno šolo (VIDEO)

Gimnazija Piran je mlada in živahna šola, ki izobražuje po programih splošne gimnazije in maturitetnega tečaja. Z devetimi oddelki spada med manjše zavode. Okrog 250 dijakov kakovostno znanje pridobiva v 13 sodobno opremljenih učilnicah s kabineti in laboratoriji ter računalniško učilnico. "Številčna majhnost je hkrati socialni privilegij in izobraževalna olajšava na poti h kakovostnemu, sodobnemu in trajnemu znanju, čemur smo zavezani s svojo vizijo. O ustreznosti osredotočanja na globinsko znanje in razumevanje pričajo tudi odlični rezultati, ki jih naši dijaki dosegajo na maturi," pravijo na Gimnaziji Piran, kjer bodo bodočim dijakom vrata odprli v četrtek, 16. novembra.

Vsebino omogoča Gimnazija Piran
10.11.2017 ob 07:00

Tradicionalna prireditev Drzni si

Zavedajo se tudi, da je za uspešen razvoj potrebno dobro počutje dijakov. Na šoli si strokovni delavci ob upoštevanju individualnih potreb in zanimanj prizadevajo za dobre in spoštljive odnose z dijaki. Spodbujajo njihov osebnostni razvoj, razvijajo za življenje pomembne kompetence ter krepijo njihove talente.

Utrinek z nedavne ekskurzije v Nemčijo in Avstrijo

Ob inovativnih in ustvarjalnih učnih pristopih skušajo dijakom na stežaj odpreti vrata na uspešno akademsko in življenjsko pot. Z različnimi projekti, tečaji, tabori, šolskimi tekmovanji, prireditvami, ekskurzijami in športnimi tekmovanji jih spodbujajo k vsestranskemu razvoju in pripravljenosti na prihodnost.

"Da bi se, dragi bodoči dijaki, o našem pisanju prepričali tudi sami, vas prisrčno vabimo na dan odprtih vrat Gimnazije Piran. Na Bolniški ulici 11 v Piranu vas pričakujemo v četrtek, 16. novembra, ob 17. uri," sporočajo s piranske gimnazije.

Obisk je odlična priložnost, da začutite vzdušje na šoli ter spoznate njene posebnosti in priložnosti, ki jih ponuja dijakom. O načinu dela se bodo učenci in starši lahko pogovorili tudi z dijaki, s starši sedanjih dijakov ter profesorji.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno