20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
22:54
15.10.2018

BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE: Destinacija Koper in njena dediščina

Ob letošnjem praznovanju Evropskega leta kulturne dediščine Mestna občina Koper in Fakulteta za humanistične študije Univerze na Primorskem v začetku junija pripravljata brezplačno izobraževanje za turistične delavce in turistične ponudnike ter vso zainteresirano javnost.

Vsebino omogoča Mestna občina Koper
23.05.2018 ob 12:12

V sklopu aktivnosti ob letošnjem Evropskem letu kulturne dediščine Mestna občina Koper in Fakulteta za humanistične študije Univerze na Primorskem vabita turistične delavce, vodiče in ponudnike (nastanitvene ponudnike, gostince, oljkarje, vinarje, ponudnike drugih doživetij itd.) ter vse zainteresirane posameznike na brezplačno izobraževanje z naslovom Destinacija Koper in njena dediščina, ki bo potekalo 6. junija. Predavatelji bodo slušateljem predstavili poselitev mesta Koper, njegovo sakralno dediščino, manj znane koprske palače in druge zanimive vsebine podeželja.

Celoten program izobraževanja je na voljo tukaj.

Izobraževanje bo v sredo, 6. junija 2018, med 16. in 19. uro, v Pretorski palači v Kopru. Za udeležence je izobraževanje brezplačno, potrebna pa je predhodna prijava v Turistično informacijskem centru Koper na 05/6646-403 (vsak dan med 9. in 17. uro) ali na tic@koper.si.

Ob tej priložnosti bo podžupan Mestne občine Koper Peter Bolčič turističnim ponudnikom podelil posebno plaketo, s katero želi občina še dodatno promovirati prejeti naziv Evropske destinacije odličnosti (EDEN) med obiskovalci destinacije Koper. Prejeti naziv je namreč rezultat skupnega dela vseh turističnih ponudnikov, ki se že leta v sodelovanju z občino trudijo za razvoja turizma Mestne občine Koper.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno