20 °C
DANES
JUTRI
19 °C
29 °C
01:57
19.10.2018

BI PRODAJALI KOSTANJ V KOPRU? Odprto je javno zbiranje ponudb

Mestna občina Koper je danes objavila javno zbiranje ponudb za prodajo kostanja na treh lokacijah v Kopru in sicer ene prodajne hiške na Semedelski cesti, na delu javne površine na Titovem trgu in na Pristaniški ulici, ob parkirišču za taksi vozila, za obdobje do 31. decembra 2018.

Vsebino omogoča Mestna občina Koper, foto: ekoper.si
10.10.2018 ob 19:19

Dokumentacija javnega zbiranja ponudb in prijavni obrazec sta dosegljiva na spletni strani www.koper.si in v vložišču Mestne občine Koper, v času uradnih ur.

Na javno zbiranje ponudb se lahko prijavijo samostojne pravne osebe ali samostojni podjetniki (s.p.), ki so registrirane za opravljanje dejavnosti, ki je predmet javnega zbiranja ponudb ter imajo za to predpisana dovoljenja. Občina prijave zbira do vključno petka 19. oktobra 2018. Prijavitelji morajo v prijavi navesti podatke o kakovosti in poreklu kostanja.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno